Pengganti Button Followers Blog

11:46:00 PM
Beberapa minggu yang lepas blog aku ni ada masalah gadget button followers rosak.. Kalau korang nak tahu lebih lagi boleh baca kat entry "Butang Followers Hilang!!!". Memang aku stress sangat bila tengok button followers aku hilang. Sedih wooo. Dah la followers pun ciput sebab google dah buang beberapa followers aku. Sadis. Hahhahaha. Mungkin ada beberapa pengungjung yang baru nak berkenalan dengan blog aku ni teringin nak follow aku. Cehhh. Ayat berlagak giler. Hahahaha.. Tu pun kalau ada yang sudi nak follow blog aku ni la. Maklumlah aku hanyalah seorang blogger picisan sahaja. Huhuhu. Aku pun dah cuba godek macam tutorial untuk kembalikan gadget button followers blog yang asal tapi tetap tak jadi jugak. Stress aku dibuatnya. Tetapi buat korang macam teringin nak follow aku ni, aku dah jumpa Pengganti Button Followers Blog. Jadi, korang boleh la follow jugak blog ni. Jika korang sudi lah. Hehehe..




Pengganti Button Followers Blog | Sebenarnya ada je cara lain korang nak follow blog aku ni selain dari Google+. Kalau korang perasan ada gadget kecil kat atas header yang tulis perkataan Follow. Korang klik je button Follow tu dan dapat lah korang follow blog aku ni. Haaa, mungkin ada antara korang tak tahu kan macam mana aku buat button Follow tu. Aku tengok tutorial dari blog Lyssa Faizureen. Kat blog Lyssa ada ajar macam mana nak buat button Follow macam yang aku buat tu. Korang boleh rujuk entry Lyssa Tutorial : Letak Button Follow. Senang je cara dia. Tak susah pun.


Jadi korang sudi-sudikanlah follow blog aku ni yer. InsyaAllah aku akan cuba dari masa ke semasa untuk perbaiki mutu penulisan aku ni. Harap-harap korang tak bosan la ehh menjenguk entry aku ni. Hehehe.. Oh yerr. Kalau korang tak pasti macam mana rupa bentuk button follow tu boleh tengok gambar kat bawah ni yer.. Hehehe.. Ok lahh. Babai..





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
April 16, 2016 at 12:11 AM delete

Oh, macam tue... tp mesti xleh pasang dekat wordpress

Reply
avatar
Norazira Iera
AUTHOR
April 16, 2016 at 8:47 AM delete

singgah pagi di sini. ok nampak butang follow tu :p hehek boleh standby ni kot2 hilang jugak nanti. Thanks for the entry dear.

sudi-sudi jenguk blog kite juga ye :)

Reply
avatar
Nadia Farhana
AUTHOR
April 16, 2016 at 10:04 AM delete

mmg myedihkan button follow tengelam timbul je :(

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon