Jualan Murah Shawl & Tudung Bawal

7:58:00 PM
Sekarang ni sedang berlangsungnya jualan murah kat IZ Hijabist. Haaa. Eksaited tak korang? Hihi. Ok lahh. Meh aku nak bagitahu korang yerr. Jualan murah ni bermula pada 13 Mei 2016 dan bakal berakhir 8 Jun 2016. Jadi, selepas dari tarikh tu takde dah tawaran camni. Nak tahu tak barang apa yang murah tu? Barangan yang terpilih je tau. Bukan semua koleksi kat IZ Hijabist yer.. Barang yang aku maksudkan ialah shawl dan tudung bawal creepe. Sempena dengan jualan murah ni, aku akan bagi harga yang murah untuk korang. Di jamin berbaloi. 


Terdapat pelbagai jenis warna yang menarik bagi kedua-dua jenis tudung ini yang pastinya membuatkan korang rambang mata untuk memilihnya. Memandangkan sekarang ni dah nak masuk bulan Ramadhan dan bakal menyambut hari raya,  boleh la korang shopping raya terus. Masuk bulan Ramadhan nanti tak payah fikir nak beli baju atau tudung yang sesuai. Pikir nak buat pahala je.. Hehe. Harga yang ditawarkan juga amat lah berpatutan. Makin banyak korang beli, makin murah harga yang korang dapat.. 





Macam mana dengan tawaran harga yang diberikan? Berbaloi tak?  Selain dari bawal creepe bidang 45, terdapat juga bidang yang besar tetapi di jual secara borong. Nak tengok tak antara warna shawl dan bawal yang masih available? Boleh tengok gambar kat bawah yer.. 

Shawl

Material untuk shawl adalah high quality chiffon (heavy) yang mempunyai cutting 1.9m x 0.8m dan jahitan pula ialah kelim lipat tepi atau baby seam.





Jualan Murah Shawl & Tudung Bawal


Jualan Murah Shawl & Tudung Bawal


Bawal Creepe


Jualan Murah Shawl & Tudung Bawal












Bagi korang yang berminat untuk dapatkan shawl dan tudung bawal ni, boleh whatsapp 0139285042(Zati) atau kalau nak cuci mata untuk lihat koleksi lain boleh layari media sosial berikut:

Facebook: IZ Hijabist
Instagram@iz_hijabist

Jangan lupa untuk like FB dan follow IG IZ Hijabist  untuk melihat pelbagai koleksi baju, jubah muslimah serta tudung yang lain.. Bai..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
Kak Sue
AUTHOR
May 18, 2016 at 12:05 AM delete

Wah menarik nie..anak dara Kak Sue mesti suka..

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon