Saturday, June 11, 2016

Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja

Hari minggu tak tahu update apa, aku nak join giveaway laa. Giveaway kali ni dari blog NulAlja. Terima kasih jemput kite yer.. Hehehe.. Jom join Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja.

Klik banner untuk join giveaway

Giveaway Ramadan 2016 Oleh NurAlja adalah satu cara untuk mengenali blogger lain disamping merapatkan ukhwah terutama pada blogger baru. Jom meriahkan lagi Giveaway ni yang berlangsung dari 10-13 June 2016 sahaja

Alja ada meminta pendapat tentang blog dia. Ok pendapat peribadi dari Zati ialah, blog Alja cantik. Warna pink gituu. Maklumlah kita ni suka warna pink. Memang akan terpesona la tengok blog yang tema warna pink ni. Hehehe..  

Ok lah korang. Kalau nak join boleh klik banner kat atas yerr. Giveaway ni akan tamat pada 13 Jun 2016. Jadi, cepat-cepat lah join yerr.. Babai..


7 komen

singgah dari

https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

Selamat berjaya :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

Singgah sini.. Good Luck yee :)

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

Dari 1st cuba nak bergabung dengan blogger malaysia dan try2 join giveaway comfirm abis == baru tahu hummm

Seo yoast or all in one pack seo ?

# http://khairulcushion.com/

Tq Awak sudi join GA Ramadan Alja. GoodLuck ^^ hihi tq. InsyaAllah. Semoga ada rezeki ye :D

PERHATIAN BUAT PESERTA GIVEAWAY RAMADAN 2016 By NUrAlja

Boleh baca dekat Blog ye awak :)

http://www.cahayapermata.my/2016/06/perhatian-buat-peserta-giveaway-ramadan.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon