Kekal Cantik dan Awet Muda Dengan Magic Water

10:00:00 AM
Wanita sekarang amat mementingkan kecantikan. Muka dah tumbuh jerawat sikit pun dah bising-bising macam jerawat tu tumbuh kat seluruh muka. Tak cakap orang lain, aku sendiri pun camtu jugak. Bila muka ada jerawat ni boleh menyebabkan kaum perempuan stress dan  kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai. Bagi wanita, kecantikan adalah lambang keyakinan diri. Setiap wanita ingin memiliki raut wajah yang cantik dan menawan hingga sanggup menghabiskan wang ringgit demi kekal cantik dan awet muda. Memang tak pelik lah kalau kita lihat sekarang ni ramai wanita yang sudah mengjangkau umur 40an kelihatan seperti anak dara yang baru habis universiti. Betul tak? Baru-baru ini aku telah pun diperkenalkan dengan produk Magic Water iaitu satu produk kecantikan keluaran Ido's Cosmeceutical yang boleh merawat kulit muka yang bermasalah. Haaa, kalau nak tahu Magic Water merupakan satu produk khusus yang telah di cipta bagi wanita yang ingin sentiasa kelihatan cantik dan awet muda. 

Kekal Cantik dan Awet Muda Dengan Magic Water

Magic Water

Magic Water mengandungi molekul air yang mempunyai saiz nano bebas menembusi melalui sel membran untuk merangsang dan melegakan kulit. Ia menggalakkan pencerahan kulit dan mewujudkan tekstur kulit licin dengan warna kulit yang cerah. Ia juga membantu untuk mengurangkan garis-garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan melindungi kulit daripada kerosakan pada masa hadapan.  Magic Water juga mengandungi bahan semula jadi seperti enzim botani dan nano-peptida malahan ianya bebas dari mengandungi Paraben, SLS, pewarna tiruan serta haruman. 

Kelebihan Magic Water

Antara kelebihan menggunakan Magic Water ialah:

  • Anti-penuaan dan menegangkan kulit
  • Mengawal kulit muka yang berminyak dan jerawat
  • Mencerahkan dan pengurangan pigmentasi pada kulit
  • Meningkatkan imuniti kulit
  • Pembaikan anti-radang

Tips Penggunaan Magic Water

Dengan penggunaan Magic water ia boleh menghalang kulit dari sinaran UV di bawah cahaya matahari dan melembapkan adalah sangat penting bagi kita untuk mengelakkan kulit kita dari terkena kulit terbakar yang disebabkan oleh pendedahan sinaran matahari. Anda boleh menggunakan Magic Water sebagai pelembap, kemudian oleskan sedikit kulit muka anda dengan sunblock apabila keluar untuk makan tengah hari. Selain itu juga, sebelum anda keluar dengan menaiki kereta, gunakan Magic Water untuk melembapkan kulit bagi mengelakkan udara panas yang memberi kesan kepada keadaan kulit. Anda juga boleh menggunakan Magic Water pada waktu petang kerana kulit lebih berminyak dan ia boleh membantu untuk mengawal masalah kulit yang berminyak.

Kekal Cantik dan Awet Muda Dengan Magic Water


Aku memang ada masalah kulit berminyak. Bila aku spray Magic Water ni pada muka aku, ia membuatkan kulit muka aku terasa lembap dan halus. Dengan menggunakan Magic Water, masalah kulit berminyak pada muka aku dapat di atasi. Selain itu juga, kita akan merasakan kulit kita lembut dan licin bila disentuh. Sangat berbeza berbanding sebelum memakai Magic Water ni.

Jadi, bagi anda yang mempunyai kulit muka yang kering atau berminyak adalah digalakkan untuk mencuba Magic Water ini kerana ia membantu melembapkan dan melicinkan kulit muka kita. 

Jika anda berminat untuk membeli Magic Water, anda boleh dapatkan dengan melalui borang pre-order berikut: https://goo.gl/XhBSyp atau anda juga boleh membeli secara online melalui http://onlineskincare.apex.sg/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=507 . 

Anda boleh dapatkan Magic Water (210ml) dengan harga RM89.90 (harga asal: RM128) dan percuma satu  Magic Water (60ml).

Anda juga boleh layari laman Facebook Wecomed untuk sebarang maklumat berkenaan produk Magic Water. 




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Aku Penghibur
AUTHOR
June 7, 2016 at 10:38 AM delete

wahh magic water . lelaki boleh pakai ?

Reply
avatar
Cahaya Hayati
AUTHOR
June 7, 2016 at 12:42 PM delete

oh, ini rupanya rahsia zatie... boleh cuba nanti

Reply
avatar
June 8, 2016 at 8:23 AM delete

menarik!!!...kalau ada kesempatan boleh cuba juga

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
June 8, 2016 at 10:26 AM delete

akk pakai MAC sekarang. nanti MAc habis. Boleh cuba yang ini

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
June 8, 2016 at 4:34 PM delete

pertama kali tengok produk ni..macam best

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon