Pemenang First Giveaway By Izzati Suhaide

6:04:00 PM
Pertama sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada anda-anda yang sudi join giveaway pertama dari aku ni. Aku sangat-sangatlah hargai jasa kalian. Mungkin banyak kelemahan sepanjang giveaway ni berlangsung dan aku mintak maaf pada korang semua. Jadi, hari ini aku nak umumkan Pemenang First Giveaway By Izzati Suhaide. Berdebar tak? Rilek ok. Doa-doa lah yer semoga korang terpilih. Hehehe..




1) Produk VCO - 8 x pemenang
 

 

 
2) Produk Hanalays - 1 x pemenang

3) Flower Shawls - 1 x pemenang

4) Tudung Aidijuma - 1 x pemenang

5) Cash RM20 - 1 x pemenang
6) Cash RM10 - 4 x pemenang
 


7) Topup RM10 - 3 x pemenang
 
8) Rosesoap - 1 x pemenang
9) Novel Inggeris Far Away by Aisya Sofea - 1 x pemenang
Untuk nombor anda boleh rujuk di SINI

Kepada para pemenang sila PM Zatie di facebook Izzati Suhaide atau whatsapp 0139285042 maklumat berikut:
Nama:
Link entry:
Nombor anda:
Kategori hadiah yang dimenangi: 
Alamat: (jika berkenaan)
No. Tel:
No. Akaun: (Jika berkenaan)
Telco: Celcom/Maxis/Digi/Dan lain-lain (jika berkenaan)

Kepada para pemenang, anda di beri tempoh sehingga 3 Jun untuk menghantar maklumat anda pada Zatie. Jika tiada respon, aku akan pilih pemenang yang lain. 

Tahniah di ucapkan kepada pemenang. Kepada yang tidak berjaya, jangan bersedih hati. InsyaAllah, jika ada rezeki aku akan buat lagi giveaway. Terima kasih pada anda yang sudi join giveaway yang tak seberapa ini. 

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
June 1, 2016 at 10:07 PM delete

done pm :) terima kasih ^^

Reply
avatar
nur sabrina
AUTHOR
June 2, 2016 at 3:07 AM delete

Alhamdulillah rezeki. Done whatsapp ^_^

Reply
avatar
Nur aFiQaH
AUTHOR
June 2, 2016 at 3:58 AM delete

terima kasih tuan tanah bagi tau kita menang n tahniah juga sebab menang GA Pemenang Segmen bersama Amirah dan Sponsor kalau x silap akak

Reply
avatar
June 2, 2016 at 7:28 AM delete

tahniah kepada semua pemenang! :)

Reply
avatar
Umie Yana
AUTHOR
June 2, 2016 at 9:10 AM delete

Tahniah kepada semua pemenang :)

Reply
avatar
June 2, 2016 at 9:11 AM delete

tahniah semua yg menang :)

Reply
avatar
June 2, 2016 at 10:49 AM delete

Tahniah kepada semua peserta dan pemenang!

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
June 2, 2016 at 11:24 AM delete

tahniah buat semua pemenang

Reply
avatar
lokman amirul
AUTHOR
June 2, 2016 at 12:04 PM delete

alhamdulillah ...no 31!

Reply
avatar
Anis Khalilah
AUTHOR
June 2, 2016 at 2:40 PM delete

Tahniah kepada semua :)

Reply
avatar
June 3, 2016 at 11:56 AM delete

Alhamdulillah.. Rezeki saya...
Terima kasih tuan blog.. detail saya dah WhatsApp..

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
June 3, 2016 at 2:22 PM delete

done whatsapp zatie.tahniah buat pemenang yg lain

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
June 3, 2016 at 7:57 PM delete

Peserta bukan ad 47 ke

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
June 10, 2016 at 4:01 PM delete

tahniah kepada pemenang...

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon