Wednesday, June 1, 2016

Pemenang First Giveaway By Izzati Suhaide

Pertama sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada anda-anda yang sudi join giveaway pertama dari aku ni. Aku sangat-sangatlah hargai jasa kalian. Mungkin banyak kelemahan sepanjang giveaway ni berlangsung dan aku mintak maaf pada korang semua. Jadi, hari ini aku nak umumkan Pemenang First Giveaway By Izzati Suhaide. Berdebar tak? Rilek ok. Doa-doa lah yer semoga korang terpilih. Hehehe..




1) Produk VCO - 8 x pemenang
 

 

 
2) Produk Hanalays - 1 x pemenang

3) Flower Shawls - 1 x pemenang

4) Tudung Aidijuma - 1 x pemenang

5) Cash RM20 - 1 x pemenang
6) Cash RM10 - 4 x pemenang
 


7) Topup RM10 - 3 x pemenang
 
8) Rosesoap - 1 x pemenang
9) Novel Inggeris Far Away by Aisya Sofea - 1 x pemenang
Untuk nombor anda boleh rujuk di SINI

Kepada para pemenang sila PM Zatie di facebook Izzati Suhaide atau whatsapp 0139285042 maklumat berikut:
Nama:
Link entry:
Nombor anda:
Kategori hadiah yang dimenangi: 
Alamat: (jika berkenaan)
No. Tel:
No. Akaun: (Jika berkenaan)
Telco: Celcom/Maxis/Digi/Dan lain-lain (jika berkenaan)

Kepada para pemenang, anda di beri tempoh sehingga 3 Jun untuk menghantar maklumat anda pada Zatie. Jika tiada respon, aku akan pilih pemenang yang lain. 

Tahniah di ucapkan kepada pemenang. Kepada yang tidak berjaya, jangan bersedih hati. InsyaAllah, jika ada rezeki aku akan buat lagi giveaway. Terima kasih pada anda yang sudi join giveaway yang tak seberapa ini. 

16 komen

Alhamdulillah rezeki. Done whatsapp ^_^

terima kasih tuan tanah bagi tau kita menang n tahniah juga sebab menang GA Pemenang Segmen bersama Amirah dan Sponsor kalau x silap akak

tahniah kepada semua pemenang! :)

Tahniah kepada semua pemenang :)

Tahniah kepada semua peserta dan pemenang!

Alhamdulillah.. Rezeki saya...
Terima kasih tuan blog.. detail saya dah WhatsApp..

done whatsapp zatie.tahniah buat pemenang yg lain

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon