Sunday, June 26, 2016

Tips Melegakan Sakit Belakang Ketika Datang Haid

Mungkin sesetengah wanita sering mengalami sakit pinggang atau sakit belakang semasa nak datang haid. Bila duduk lama kat kerusi mesti akan rasa lenguh di sekitar tengah pinggang atau disebut lower back pain. Masa tu nak bangun pun rasa cam nak patah pinggang tu. Betul tak? Aku sering mengalami situasi begitu terutama ketika nak datang haid. Bila duduk lama mesti akan rasa sakit sangat di sekitar tengah pinggang tu. Nak bangun pun susah aihhh. Jadi, apa yang perlu kita lakukan kalau sakit pinggang ketika datang bulan ni?

Tips Melegakan Sakit Belakang Ketika Datang Haid


Aku nak tanya korang. Korang pernah dengar tentang Biobax Cool Theraphy? Tak pernah dengar? Haaa, kalau tak pernah dengar meh sini aku nak cerita dekat korang semua. Baca leklok tau sebab ni info penting untuk korang yang sering mengalami sakit pinggang atau sakit belakang ketika datang haid.

Tips Melegakan Sakit Belakang Ketika Datang Haid


Biobax Cool Theraphy

Anda ingin tahu apa kelebihan Biobax ni? Bukan spray biasa tau. Untuk pengetahuan korang, Biobax Cool Theraphy merupakan spray yang dibuat khas untuk mengurangkan rasa sakit belakang dan sendi. Bukan itu sahaja, malahan anda yang ada resdung atau selsema, boleh menggunakan Biobax ni untuk melegakan resdung atau selsema anda. Sekiranya dipakai secara berterusan, dengan izin Allah sakit tu boleh sembuh kerana ia mengandungi bahan organik seperti Habbatus Sauda, Minyak Zaitun dan Eucalyptus Oil. Lagipun, ianya sangat senang meresap dalam kulit untuk memberikan kelegaan dalam masa yang cepat.

Tips Melegakan Sakit Belakang Ketika Datang Haid


Jadi, bagi anda yang sering mengalami sakit pinggang atau lower back pain ni amat lah digalakkan menggunakan Biobax Cool Theraphy ini kerana ia membantu untuk melegakan kesakitan yang kita alami. Hanya spray sahaja di tempat yang rasa sakit itu. InsyaAllah, kesakitan yang di alami tu dapat dikurangkan. 

Selain itu juga, Biobax ini sangat sesuai untuk ibu-ibu yang hamil. Ibu hamil pastinya sering mengalami sakit-sakit belakang kan? Apabila anda menggunakan Biobax ni, ia mampu melegakan sakit belakang anda. Jangan risau,ia tidak membahayakan kandungan anda. Anda boleh gunakannya dengan selamat dan tanpa ragu. Sudah ramai ibu-ibu mengandung yang menggunakan Biobax ni dan kalau korang nak tahu juga, Irine Nadia blogger yang popular tu pun juga menggunakan Biobax ni semasa dia mengandung. Anda tidak perlu lagi meragui keberkesanannya. 

Petua sakit pinggang semasa mengandung



Kandungan Biobax Cool Theraphy

Bahan-bahan yang terkandung dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Jadi, Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan juga ibu berpantang. Antara bahan yang terdapat dalan Biobax Cool Theraphy ialah:
  • Eucalyptus Oil
  • Habbatussauda Oil
  • Olive Oil
  • Za'faran
  • Lemon Grass
  • Halia Bara
  • Kaffir Lime
  • Pappermint
  • Menthol Crystal

Kegunaan Biobax Cool Theraphy

Biobax Cool Theraphy dapat membantu untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:
  • Sakit Belakang 
  • Ketegangan
  • Terseliuh
  • Lenguh-lenguh
  • Selsema/resdung
Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema. Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau. 

Kelebihan Biobax Cool Theraphy

Antara kelebihan menggunakan Biobax Cool Theraphy ialah:
  • Melegakan lenguh leher dan sendi
  • Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
  • Tahan sehingga 5 jam
  • Melancarkan peredaran darah
  • Membantu melegakan lenguh bahu dan leher
  • Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
  • Sesuai untuk melegakan selsema dan resdung

Jadi, apa yang anda tunggu lagi. Jom dapatkan Biobax Cool Theraphy sekarang. Dengan hanya sebotol Biobax Cool Theraphy ini, ia boleh digunakan seisi keluarga. Harga untuk sebotol Biobax ialah hanya RM80 untuk Semenanjung Malaysia dan RM85 untuk Sabah Sarawak. Sebotol Biobax Cool Theraphy ni boleh digunakan sehingga 3 bulan dengan 500 semburan.

Sekiranya berminat anda boleh whatsapp atau telegram kepada Zati (agent sah Biobax) - 0139285042.

3 komen

Biobax memang terbaik..Nampak byk feedback positif dari pengguna.

Serius! Kena beli benda nie tiap kali haid. Masalah sakit belakang sentiasa ada.

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon