Saturday, August 20, 2016

Design Banner Produk Kurus

Salam ceria buat korang yang sudi membaca story kat blog aku ni. Hehehe. Ok lah. Kali ni aku dapat lagi tempahan dari Blogger Khaty Aiman ataupun kak Khaty. Kak Khaty telah meminta pada aku untuk buatkan satu banner yang bersaiz 728x90. Banner panjang ni adalah untuk diletakkan di bawah header. Kak Khaty ni dah lama minta aku buatkan banner iklan untuk bisnes dia tapi masa tu aku masih di KL. Jadi, aku terpaksa la tangguhkan dulu untuk membuatnya. Bila aku dah balik rumah, aku teruskan buatkan banner iklan seperti yang dia minta.






Banner iklan untuk bisnes Kak Khaty pun aku buatkan dalam bentuk gif juga. Alhamdulillah, dia berpuas hati dengan servis yang aku berikan. Kalau korang nak tahu, kak Khaty buat bisnes jual produk kurus tau. Korang yang teringin nak memiliki tubuh badan yang kurus dan langsing tu, boleh contact kak Khaty atau boleh juga tengok di blog dia khatyaiman.com.


Ok lah. Kalau korang berminat untuk menempah banner iklan seperti di atas, boleh la whatsapp aku di 0139285042 (Zatie) atau PM ke facebook Izzati Suhaide. InsyaAllah, aku akan cuba berikan servis yang terbaik untuk korang.

3 komen

tahniah keep it up.. dulu sy rajin la buat artwork utk flyers dgn banting ni.. dah setahun lebih tak buatnye.. hehe :)

rezeki ni.. sbb ada kelebihan.. keep ur good work.

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon