Ecowell Hair Conditioner | Rambut Lebih Bersinar dan Mudah Diurus

1:38:00 PM
Memiliki rambut yang sihat dan mudah diurus adalah idaman setiap wanita. Rambut itu adalah mahkota bagi seorang wanita jadi, wajarlah kalau seseorang wanita tu sanggup berbelanja mahal-mahal semata-mata untuk menjaga kesihatan rambutnya. Korang yang sangat mementingkan dan menjaga kesihatan rambut perlu mencuba Ecowell Hair Conditioner. Pernah dengar tak? Haaa, kalau tak pernah dengar korang kena baca sampai habis lah apa yang aku nak ceritakan tentang Ecowell Hair Conditioner ni. 



Ecowell Hair Conditioner

Ecowell Hair Conditioner di formulasikan dari organic shea butter dan organic vanilla oil untuk melembutkan, menyuburkan dan melindungi rambut kering dan rosak. Dengan menggunakan Ecowell Hair Conditioner ini ia akan menjadikan rambut anda berkilat, licin dan sihat. 

Shea Butter adalah sumber lemak yang kaya dengan kandungan vitamin penting seperti vitamin A, vitamin E, fitonutrien dan lemak untuk membantu memulihkan kesihatan rambut dan kulit kepala anda. Jika kulit kepala kering, gatal-gatal atau tidak stabil, shea butter dapat membantu dengan memberikan kelembapan dan menyembuhkan pelbagai keadaan kulit kering. 


Kelebihan Ecowell Hair Conditioner


  • Menggalakkan pertumbuhan rambut
  • Membantu melembapkan setiap helaian rambut 
  • Mengurangkan kekeringan dan kerosakan rambut
  • Rambut lebih mudah diurus

Selepas guna Ecowell Hair Conditioner ni memang rambut rasa ringan dan lembut. Tambahan lagi pack dia pun kecil dan mudah di bawa ke mana sahaja yang korang suka. 


Cara Menggunakannya

Picitkan dan bilas dengan air yang berlebihan. Sapukan mengikut kuantiti yang mencukupi pada rambut anda dengan sama rata. Tumpukan pada hujung rambut anda. Bilas rambut anda sehingga bersih selepas beberapa minit. Sesuai untuk semua jenis rambut dan untuk kegunaan harian.


Jika korang teringin nak dapatkan produk ini, korang boleh layari website di berikut:









Artikel Terkait

Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
Cahaya Hayati
AUTHOR
August 8, 2016 at 2:02 PM delete

Menarik. Boleh cuba nanti...

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
August 8, 2016 at 2:04 PM delete

wahh nampak bagus nie. Berapa harganya ?

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
August 8, 2016 at 2:05 PM delete

Haaa..baru ada...comel plak bebear tu ha...pm bebear pliss...hhahha...akak nyer rambut sgt sensitif...sesuai ke?

Reply
avatar
August 8, 2016 at 2:28 PM delete

Nanti boleh refer website tu yer.. :)

Reply
avatar
August 8, 2016 at 2:30 PM delete

Sesuai kak..sesuai utk semua jenis rambut.. :)

Reply
avatar
PCL
AUTHOR
August 8, 2016 at 2:49 PM delete

Nak cuba .. berapa harga?

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
August 8, 2016 at 4:07 PM delete

Menariknya, nanti boleh lah cuba :)

Reply
avatar
Hanim Hashim
AUTHOR
August 8, 2016 at 4:59 PM delete

rambut akak jenis berminyak, so memang boleh la cuba ecowell ni nanti :)

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
August 8, 2016 at 10:50 PM delete

Produk organik,bgusnya tnpa bhn kimia kan. Shea butter mmg bgus dr apa yg akk baca.mesti rambut zatie sihat bersinar lps ni.huhu

Reply
avatar
August 10, 2016 at 1:58 PM delete

Nasib saya botak tak perlu nak jaga2 rambut bagai. Macam Jason Statham takpun Vin Diesel.

ahaks.

Reply
avatar
August 16, 2016 at 1:23 AM delete

wahh menarik menarik! boleh suggest kat umi abi hehehe

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:33 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:33 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:33 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:34 PM delete

Hi and it is RM 231.97, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:34 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:34 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:35 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:35 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar
September 22, 2016 at 12:35 PM delete

Hi and thanks for giving good review of our products, Ecowell products all are using organic ingredients and without fragrance.Please kindly visit our online store and contact us on Facebook page : https://www.facebook.com/ecowellorganics/
Online Store: http://www.nestore.biz/

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon