Wednesday, August 10, 2016

Giveaway Friendship By Seindahcerita



Syarat-syarat


  1. Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |
  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |
  3. Like Page | SEINDAHCERITA  SALLY SAMSAIMAN  
  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |
  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya
  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"
  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)
  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau
  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)
  11. Hadiah
    1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
    2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang
    3. Top up RM10 x 3 Pemenang
    4. Top up RM5 x 2 Pemenang








Mereka berempat adalah sahabat, kawan, teman dan macam adik-beradik la jugak. Gambar yang pertama tu nama dia Ina, yang kedua tu Ery, yang ketika tu Afifah dan gambar last tu nama dia Hajar. Aku dah lama berkawan dengan mereka berempat ni terutama sekali dengan Afifah. Afifah ni kawan aku dari zaman sekolah lagi. Kami mula berkawan masa tingkatan 1. Masa tu tahun 2004. Sekarang dah tahun 2016. Lama dah kami berkawan. Ina, Hajar dan Ery tu aku kenal mereka masa di universiti. Mereka berempat adalah insan yang banyak menolong aku di saat aku susah dan senang. Menjadi pendengar setia untuk aku di kala aku betul-betul memerlukan seorang teman di sisi. Terima kasih. korang. Sayang korang semua. 

Aku dah join giveaway ni. Jom lah korang join jugak. Kalau nak join klik je banner kat atas tu yerr. babai..



9 komen

singgah

http://belogs.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

Semoga ikatan persahabatan yang terjalin berkekalan hingga ke Jannah.. All the best.. singgah sini..

Singgah dan Goodluck
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html


Good luck !

Blogwalking dari GA yang sama.

jalan2 baca cerita persahabatan awak..goodluck taw... jemput singgah blog saya... :D

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

singgah sini dari GA yang sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

Alhamdulillah....
syukur...terima kasih sebab join giveaway nieyl..
goodluck yaa...

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon