Kata Carian Di Blog Izzati Suhaide

12:00:00 PM
Hai korang. Salam kemerdekaan untuk korang. Salam sehati sejiwa buat korang yang masih sudi singgah di blog buruk aku ni. Hihihi. Hari ni aku nak cerita pasal kata carian yang muncul di blog aku pada beberapa hari yang lepas. Sebenarnya macam lucu sikit kata carian di blog aku kali ni. Ok. Korang leh tengok gambar di bawah yer.




Bila aku nampak keyword ni memang aku gelak laa. Ada jugak orang cari kat blog aku cara nak sakitkan hati aku orang. Adoyai. Hahaha. Setahu aku la kan, aku tak pernah buat entri macam tu. Entri tentang Cara Menghadapi Orang Yang Suka Sakitkan Hati kita tu ada laa. Hahaha. 

Tetapi mungkin akan dipertimbangkan. Tiba-tiba macam datang idea nak buat entri tajuk tu. Hahaha. Harapnya orang tu datang la singgah lagi yer. Hihihi.. Ok lah korang. Babai.



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Amanda Suria
AUTHOR
August 31, 2016 at 2:07 PM delete

Apalah yang diorang cari ni kan..kadang2 geram..kadang2 gelak je mampu...

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
August 31, 2016 at 3:52 PM delete

Amboi keyword tu. Hahahha !

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
September 3, 2016 at 10:55 PM delete

hahah.. macam2 yg orang cari..pelik2 plak tu..

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
September 3, 2016 at 10:57 PM delete

dan kadang2 lucah.. hahaha

Reply
avatar
Radhia Razali
AUTHOR
September 5, 2016 at 11:32 AM delete

Singgah blogwalking. Jemput join GA saya di http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
November 19, 2016 at 2:55 AM delete

Ade ke patut keyword masuk blog mai, "main dengan mak sendiri", terkejut mai, bila check balik, entry pasal mai dengan mak selalu main dengan kucing, apedaaaa manusia ni cari pelik2.

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon