Kulit Halus dan Mulus Dengan Rich Moisturizing Body Lotion

1:00:00 PM
Memiliki kulit halus dan mulus seperti bayi sememangnya menjadi idaman setiap wanita. Sanggup ni haaa beli berbotol-botol lotion semata-mata nak memiliki kulit halus dan lembut gitu. Tak payah cakap orang lain laa, aku pun camtu jugak. Hehehe. Berbicara tentang losyen, aku ada menggunakan satu losyen keluaran dari Ecowell. Nak tahu ke? Rich Moisturizing Body Lotion adalah losyen terbaru yang aku gunakan. Rich Moisturizing Body Lotion ini merupakan produk keluaran dari Ecowell juga. 

Kulit Halus dan Mulus Dengan Rich Moisturizing Body Lotion

Rich Moisturizing Body Lotion

Ecowell Rich Moisturizing Body Lotion mengandungi apricot oil dan shea butter yang kaya dengan pelembap yang mendalam.  Losyen badan ini amat sesuai untuk semua jenis kulit walaupun mereja yang mempunyai jenis kulit kering. Ia boleh menyembuhkan, memperbaharui dan memberi kesimbangan pada kulit. Ecowell Rich Moisturizing Body Lotion juga boleh melindungi kulit daripada penuaan dan menghilangkan kedutan agar kulit lebih sihat.


Kelebihan Rich Moisturizing Body Lotion

  • Melindungi dan menyihatkan kulit
  • Menghasilkan semula sel-sel kulit
  • Merangsang pembentukan kolagen
  • Memberi aktioksidan kepada kulit

Kalau korang nak tahu, wangi bau losyen ni. Bila aku pakai pada tangan aku, terasa kelembutan seperti menyentuh kulit bayi. Memang wangi sangat. Aku suka dengan bau nya yang lembut tu. Korang yang ada masalah kulit kering tu, memang sesuai guna losyen ni sebab ia boleh memberi kelembapan pada kulit kita. Kulit pun akan rasa lebih lembut dan sihat. 

Cara Menggunakannya

Picitkan Rich Moisturizing Body Lotion pada tapak tangan dan sapukan di sekitar kulit pada waktu pagi dan petang. Gunakan setiap hari untuk hasil yang terbaik. 





Kulit Halus dan Mulus Dengan Rich Moisturizing Body Lotion






Artikel Terkait

Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
Amanda Suria
AUTHOR
August 17, 2016 at 3:38 PM delete

Best la...dapat losyen best ..akak suka plak tgok packaging dia...

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon