Wednesday, August 31, 2016

Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series Dari Ecowell

Kalau pergi melancong mesti terfikir-fikir kan nak bawak mandian sekali ke tak. Kadang-kadang tu tak bawak pun sebabnya tak muat nak isi dalam beg. Maklum lah, baju pun dah penuh beg. Inikan pulak nak isi set mandian bagai. Betul tak korang? Hehehe. Tetapi kini korang tak perlu nak risau lagi. Dengan Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series dari Ecowell ni korang boleh bawa set travel ni ke mana saja yang korang yang inginkan. Jadi, tak perlu nak risau lagi tentang tak muat beg ke apa nanti. Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series ni memang mudah di bawa. 



Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series Dari Ecowell



Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series


Bagi korang yang suka travel pastinya jarang membawa set mandian bersama. Betul tak? Sekadar guna yang hotel je kan. Hehehe. Ecowell kini memperkenalkan set mandian travel khusus untuk anda seorang kaki travel. Set mandian travel ini mengandungi Shower Gel, Body Lotion, Shampoo dan juga Hair Conditioner. Termasuk bonus lagi span mandian yang comel molek tu. Set mandian ni berada dalam satu pakej bersama beg kecil yang pastinya muat untuk anda masukkan di dalam bagasi anda. Jadi, takde la makan ruang banyak sangat beg korang tu nanti. 



Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series Dari Ecowell



Shower Gel 50ml


Bahan kandungan yang terdapat di dalam Shower Gel ini merupakan bahan organik seperti Organic Myrtus dan Chamommile yang membantu menjadikan kulit anda lebih lembut dan segar sepanjang hari.


Rich Moisturizing Body Lotion 50ml


Mengandungi bahan organik seperti shea butter dan apricot oil yang membantu melembapkan dan melembutkan kulit.

Shampoo 50ml


Mengandungi Organic Myrtus dan Chamommile yang membantu menjadikan rambut anda lebih mudah mudah diurus, bersinar dan sentiasa sihat.


Hair Conditioner 50ml


Kandungan organic yang terdapat dalam Hair Conditioner ialah Shea Butter yang membantu memulihkan rambut rosak dan menggalakkan pertumbuhan rambut


Dengan adanya set travel ni, lagi mudah bagi aku untuk membawanya apabila aku ingin bercuti bersama kawan-kawan nanti. Tak payah la nak bawak set mandian yang besar-besar. Bawak yang ni pun dah cukup. Nak simpan dalam beg pun mudah. 

Rejuvenating 30-Day Travel Essentials Organic Bath Care Series Dari Ecowell



6 comments:

  1. bagus ada set ni..nak travel tak payah bawak besar gedabak...ni pun dah cukup

    ReplyDelete
  2. senang kan ada travel set ni.. dapat jimat ruang dan tak beratkan beg

    ReplyDelete
  3. Clean je tengok packaging brand ni warna biru! Love it!

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  4. lotion ni lepas pakai, kalau terkena air rasa greasy tak..

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)