Thursday, September 15, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Hai korang semua. Kali ni aku rasa nak join giveaway lagi. Giveaway kali ni dari blog Sally Samsaiman. Giveaway kali ni memang best sebab menawarkan sebuah beauty box yang mana ianya mengandungi produk kecantikan. Wah, lagi teruja laa aku nak join giveaway ni. Ok korang. Jom join Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Klik banner di atas untuk join



Dulu-dulu aku ni bukan lah seorang yang gemar pakai make up sebab aku rasakan kalau aku pakai make up, ia akan melambat proses untuk aku menyiapakan diri. Jadi adalah lebih baik aku hanya memakai lipstik di bibir sahaja. 

Sebenarnya aku paling suka pakai lipstik. Lipstik adalah benda wajib yang harus ada dalam handbag aku. Aku rasa kalau aku tak pakai lipstik, bibir aku nampak pucat dan lesu. Jadi, kalau nak pergi mana-mana, lipstik memang wajib aku pakai di bibir walaupun sedikit sahaja aku pakainya. 

Ok lah korang.. Kalau nak join giveaway ni boleh klik banner di atas yer. Babai..



7 komen

good luck...btw bw blog Ira jugak :D

http://ifyouknowwhatimean21.blogspot.my/

hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon