Sunday, September 18, 2016

Cetak Gambar Dengan Menggunakan Servis Dari WePrint

Aku dah lama tak cetak gambar. Yelah sejak ada smartphone ni, aku hanya tahu ambil gambar lepas tu upload di instagram dan facebook. Bila memori telefon dah penuh, aku simpan gambad-gambar tu ke dalam laptop. Kalau nak di ikutkan memang beribu jugak la gambar-gambar aku tu. Teringin jugak nak mencetaknya tapi leceh la sikit nak kena angkut cable usb pergi kedai. Tapi sekarang aku dah jumpa cara terbaru untuk cetak gambar. Aku cetak gambar dengan menggunakan servis dari WePrint. Korang pernah dengar tak cetak gambar dengan menggunakan aplikasi WeChat? Sekarang ni tak payah dah susah-susah nak angkut cable usb pergi kedai sebab nak cetak gambar. WePrint menyediakan servis mencetak dengan menggunakan aplikasi WeChat

Cetak Gambar Dengan Menggunakan Servis Dari WePrint


WePrint | Cetak Gambar Dengan Mudah Dan Cepat

WePrint adalah mesin percetakan gambar segera berkualiti tinggi yang disambungkan melalui aplikasi WeChat yang telah diperkenalkan oleh Liberty Printing. WePrint semakin popular di pameran dan pameran bergerak sejak ia dibawa masuk ke Malaysia pada tahun 2015. Mesin percetakan ini telah mencetak beribu gambar di setiap pameran yang disertainya. Nak tengok mesin WePrint? Ok, tengok gambar di bawah yerr.


Taraaaa.. Itulah mesin WePrint nya. Korang kalau nak cetak gambar dengan mudah, boleh la menggunakan mesin WePrint ni. Tak tahu macam mana nak guna mesin ni? Ok, meh aku ajar korang yer. Jangan risau hokeyy..




  1. Buka aplikasi WeChat melalui smartphone korang
  2. Scan QR Code dari mesin pencetak
  3. Muat turun gambar yang ingin dicetak melalui telefon korang
  4. Masukkan kod ID yang tertera pada mesin
  5. Tunggu sehingga gambar siap dicetak dalam masa 60 saat

Nak lagi mudah dan senang faham, korang boleh tengok video di bawah.








Bagi yang ingin mengadakan sebarang majlis atau acara, WePrint juga menyediakan perkhidmatan untuk mencetak gambar, button badge, magnetic paper dan juga phone casing. Korang juga boleh menggunakan servis dari WePrint sebagai alat pemasaran untuk mengiklankan bisnes korang. WePrint menyediakan template gambar mengikut latar belakang syarikat korang. Pendek kata masa korang tengah dok tunggu gambar dicetak, akan terpampang lah iklan berkenaan syarikat korang tu. 

Selain itu juga, bagi korang yang berminat untuk menempah personalized gift korang boleh terus order melalui websiti ini http://www.tboox.com/.



Korang pun nak cetak gambar dengan menggunakan mesin WePrint? Ni dia berita baik untuk korang. Korang boleh gunakan code nn1003 untuk mencetak gambar dan dapatkan potongan sebanyak 10% apabila menggunakan kod tersebut. Apalagi korang, jom lah cetak gambar dengan mesin WePrint ni. Tawaran ini akan berakhir 30 November 2016 yer. Jadi, cepat-cepat lakukan sekarang untuk dapatkan hasil gambar yang berkualiti dan cantik. Sangat tepat lah dengan slogan WePrint iaitu What can we print for you? Free instant high quality photos!


Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut mengenai WePrint, boleh hubungi talian berikut:

Alamat: Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.

Contact number: 019-985 8151 (Elaine)
Email: order@libertyprinting.com.my

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)
Web: http://www.weprint.asia
Facebook: https://www.facebook.com/weprintmachine

2 komen

bestnyaaaa ni pun dok cari service print gambar,banyak dah kumpul ni huuuuhuuuu

For getting a higher hype for your facebook account, People spend funds to buy facebook followers to easily have hype on world wide web.

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon