Salam Aidiladha 2016

9:59:00 PM
Assalamualaikum. Selamat hari raya Aidiladha semua. Macam mana raya hari ni? Ok ke tidak korang? Banyak ke makan daging? Aku hari ni takde la makan banyak sangat tapi dapat la jugak merasa daging fresh tu. Hehe. Kalau tiap-tiap hari makan daging mau muntah rasanya aku ni. Hahahaha. Korang ada yang menjalani ibadah korban ke? Hehe. Jika ada, tahniah di ucapkan buat korang. 



Kalau korang yang sering masuk blog aku ni, mesti akan perasan perubahan blog aku ni. Blog aku berubah wajah lagi. Hahaha. Blog aku pun ada baju raya jugak hokeyy. Tetapi tuannya takde baju raya pun. Sedihhh. Hahaha.. Tuan dia recycle je baju lama-lama. Takpe la. Janji hadooo. Kan. Hehehe. 

Jika sebelum ni tema blog aku serba putih, tetapi kali ni aku gabungkan putih dan pink. Kalau korang yang tak suka pink tu harapnya jangan lah rasa sakit mata pulak tengok blog aku ni. Aku dan warna pink memang tak dapat dipisahkan. Hahaha. Kalau boleh background blog ni pun aku nak buat warna pink tapi takut nanti nampak macam keterlaluan pulak. Hehehe. 

Aku baru je tukar template baru untuk blog aku ni. Semalam aku memulakan operasi untuk proses make over blog aku ni. Hahaha. Pukul 3 lebih haaa aku tidur. Buat nya kejap je tapi idea tu tarakk. Itu yang jadi lama proses make over nya. Hehehe..

Ok lah korang. Entri ni aku buat sempena hari raya aidiladha. Tapi sebab tak tahu nak cerita pasal apa, jadi cerita pasal background blog pulak. Hahaha. Selamat hari raya aidiladha buat semua kenalan blogger dan pembaca blog www.izzatisuhaide.com. Babai..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
CikLa Shahril
AUTHOR
September 13, 2016 at 2:49 AM delete

Salam Aidiladha dik.... Comel blog awak..

Reply
avatar
September 13, 2016 at 4:15 PM delete

lama tak singgah sini.. mula-mula sekali yang berjaya menarik perhatian adalah iklan Biobax yang kelip2 tu.. hehehehehe.. like it.. :)

semoga terus success Zatie..


.

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon