Cantik dan Berseri Dengan Brace 8 Slimming & Whittening

8:30:00 AM
Cantik sudah tidak asing bagi seorang wanita. Bagi wanita cantik itu penting tetapi bukan hanya cantik luaran sahaja, dalaman pun perlu cantik juga. Hehehe. Apalah gunanya jika luaran kita nampak berseri dan sihat tetapi dari segi dalamannya banyak masalah. Korang nak cantik? Nak kurus? Mestilah nak kan. Betul tak? Aku ada mencuba satu produk terbaru di pasaran. Masih baru tau. Baru sangat. Brace 8 Slimming & Whittening adalah nama produknya. Produk ni bukan sahaja boleh membuatkan korang jadi kurus tapi boleh membuatkan korang jadi putih gebu lagi haaa. Apa yang istimewanya Brace 8 Slimming & Whittening ni? Korang kena laa baca sampai habis tau. 



BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING

Brace 8 Slimming & Whittening merupakan produk keluaran Brace Beaute. Menarik ke Brace 8 Slimming & Whittening ni? Produk ni memang menarik sebab rasa dia macam makan milo. Pernah makan milo kan? Macam tu laa rasa dia. Yang lagi best nya, tak payah bancuh pun. Kemam je. Buat macam ratah milo. Hehehe. Memang aku suka produk macam ni. Lagi senang aku nak menelannya. Maklumlah, aku ni sejenis yang cerewet kalau nak menelan sesuatu lagi-lagi kalau ianya kena minum. Huhuhu. Tapi, kalau nak bancuh dengan air pun boleh jugak. Nak tahu apa kandungan Brace 8 Slimming & Whittening? Meh aku cerita dengan korang yer. 

Kandungan Brace 8 Slimming & Whittening

1) Collagen
- Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
- Memperbarui sel kulit
- Melembutkan kulit

2) Teh Hijau
- Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
- Anti Oksidan dan awet muda
- Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

3) Garcinia Combogia
- Merawat masalah perut buncit
- Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

4) Hoodia
- Memperbaiki metabolisma tubuh badan
- Membantu mengawal selera makan

5) Guarana
- Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
- Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
- Melancarkan sistem pencernaan

6) Aloe Vera
- Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
- Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit




Cara Penggunaan/Pemakanan

Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein 3 in 1 atau bergas.


Cantik dan Berseri Dengan Brace 8 Slimming & Whittening


Harga Brace 8 Slimming & Whittening

Berapakah harga  Brace 8 Slimming & Whittening ni yer? Harga produk Brace 8 Slimming & Whittening ialah RM210 sebotol. Tetapi sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli Brace Beaute, anda hanya perlu mendapatkan dengan harga RM198 dan secara automatiknya anda akan jadi ahli dropship Brace Beaute. Mudah kan?


Peluang Menjana Pendapatan Bersama Brace Beaute

Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship. Ia menawarkan 4 pakej utama utk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus setiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna. Selain daripada Brace 8 Slimming & Whittening, terdapat juga produk lain keluaran Brace Beaute. Antara produk itu ialah: 

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE

1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = RM198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = RM198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = RM198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = RM198

RM198 adalah harga yang perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga tersebut sudah termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.


BONUS PENGENALAN PRODUK

Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus  seperti berikut:

Level 1 : RM40
Level 2 : RM15
Level 3 : RM10
Level 4 : RM5
Level 5 : RM5
Level 6 : RM5
......................
Total  : RM80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yang berminat, anda sudah mampu mendapat keuntungan sehingga RM80 dengan stiap 1 pakej yang terjual.

Brace beaute memberikan anda gaji rm1500- rm3000 sebulan dengan bermodalkan serendah rm198

Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama brace beaute

JOMM.. TUNGGU APA LAGI. 
Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.



Bagi anda yang berminat untuk mendapat produk Brace 8 Slimming & Whittening atau produk lain keluaran Brace Beaute, boleh layari laman berikut:

FB Page : Brace Beaute HQ


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Amanda Suria
AUTHOR
October 13, 2016 at 5:46 PM delete

Kemam2 je dh kurus eh...bestnyaaa

Reply
avatar
Rosmiza Ali
AUTHOR
October 13, 2016 at 9:45 PM delete

Sedaplah kalau rasa macam milo.. Kemam2 je pulak tu.. Mudah! ^_^

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
October 14, 2016 at 11:37 AM delete

akk pun nak kurus gak hehehe. Share sket :)

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
October 15, 2016 at 3:59 PM delete

wow.berseri2 la orang tu lps ni..hihi

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
October 19, 2016 at 7:25 PM delete

Akk dah kurus..hehee..tapi leh syorkan dekat family yanng nak kurus

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon