Saturday, October 22, 2016

Hanya Spray Di Bahagian Intim Dengan Feminine Mist

Penjagaan pada bahagian intim wanita amat lah penting kerana di situ terdapatnya bakteria yang akan menyebabkan kegatalan seterusnya menjadikan kita tidak selesa untuk melakukan aktiviti harian. Selama ni kita sering mendengar tentang feminine wash yang mana kita menggunakannya untuk mencuci pada bahagian agar berada dalam keadaan bersih dan sihat. Pernah tak korang dengar tentang produk penjagaan bahagian intim yang mana kita hanya perlu spray sahaja. Haaaa, produk ini lah yang menjadi teman aku untuk seharian. Feminine Mist merupakan keluaran Furley Bioextract merupakan sejenis spray bahagian intim wanita. Feminine Mist ni kecil je korang. Boleh letak dalam handbag dan dibawa ke mana sahaja.

Hanya Spray Di Bahagian Intim Dengan Feminine Mist

Hanya Spray Di Bahagian Intim Dengan Feminine Mist

Dirumuskan khas dengan manggis dan manjakani,  Feminine Mist telah direka untuk melegakan simptom-simptom masalah intim wanita seperti kegatalan, keradangan, keputihan, bau yang kurang menyenangkan dan rasa tidak selesa. Didatangkan dalam botol semburan aluminium yang langsing dan sofistikated, Feminine Mist mudah dibawa dan mudah digunakan. Hanya semburkan dan alami keselesaan serta keyakinan serta-merta. Simpan Feminine Mist di dalam tas tangan untuk dibawa bersama anda ke mana-mana jua. 

Feminine Mist disyorkan kepada semua peringkat umur dari gadis muda sehingalah mereka yang telah menopouse. Tahap hormon berubah dengan usia dan ini boleh memberi kesan kepada bahagian intim seperti kekeringan. Feminine Mist memastikan kawasan intim kekal segar dan juga melembapkan kulit. 

Hanya Spray Di Bahagian Intim Dengan Feminine Mist


Kelebihan Feminine Mist


  • Mengekalkan keseimbangan pH optimal vagina
  • Anti-bakteria dan anti-fungus
  • Mengatasi masalah keputihan
  •  Menghilangkan gatal-gatal dan inflamasi
  •  Kelegaan segera daripada simptom dan ketidakselesaan akibat jangkitan vagina
  • Melegakan kegatalan akibat rambut yang tumbuh  
  • Kesan melecet
  • Menganjalkan dan memutihkan
  • Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit
  • Semulajadi dan berasaskan air, tidak merengsakan
  • Pembungkusan yang tidak menonjol dan mudah dibawa bersama
  • Produk diproses dalam premis yang disahkan halal (iaitu, tiada alkohol digunakan di sebarang peringkat proses).

Cara Penggunaan

  1. Semburkan pada bahagian intim atau pada panty liner
  2. Gunakan tiga kali sehari, atau selepas ke tandas agar kekal segar sepanjang hari. 
Hanya Spray Di Bahagian Intim Dengan Feminine Mist


Harga Feminine Mist

Korang boleh dapatkan potongan sebanyak RM10 dengan syarat korang membuat pembelian di laman web Furley Bioextract dan masukkan coupon code yang akan aku berikan. Coupon code ni khusus untuk pembaca blog aku aku je tau.


Coupon Code: FBIO-C1Q



Untuk maklumat lanjut boleh layari laman berikut:






7 komen

macam best je dahla comel nak bawa senang:D

Ooo first time tahu. Biasa dengar pencuci feminin je. Yang nie lagi mudah dan comel untuk dibawa bersama. Tq sharing :)

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon