Mug Yang Comel Dari Printcious.my

4:55:00 PM
Hai semua.. Minggu lepas aku ada kongsikan dengan korang tentang printcious.my. Ingat lagi tak? Kalau tak ingat boleh tengok SINI yer. Buat pengetahuan korang, barang yang aku order di princious.my sudah selamat sampai ke tangan aku. Comel sangat. Pada asalnya aku nak order cushion tetapi pada saat-saat akhir aku tukar fikiran. Aku order mug dan button badge yang kecil. Comel tau korang. Semuanya hasil design aku sendiri. Bukan senang nak print hasil design sendiri. Memang aku puas hati sangat. 

Mug Yang Comel Dari Printcious.my


Taraaa. Comel tak mug yang aku tempah di printcious.my ni? Comel kan.. Satu lagi tu button badge yang bersaiz kecil. Aku tertukar saiz.. Hehehe..



Mug Yang Comel Dari Printcious.my

Aku memang dah lama teringin nak ada mug sendiri. Maksud aku design aku sendiri. Jadi, oleh kerana di printcious.my menyediakan servis DIY begini aku tak lepaskan peluang untuk design sendiri mug pilihan aku. Sebenarnya ada 3 pilihan untuk mug ni iaitu Basic Color Mug, Basic Magic Mug dan Basic Polymer Mug dan menjadi pilihan aku ialah Basic Color Mug. 

Material pada mug ini ialah Porcelain. Maknanya mug ini adalah mug kaca. Semasa mug ini sampai ke tangan aku, ianya berada dalam keadaan yang elok. Takde retak pape pun. Kualiti memang terjaga. Lepas ni, boleh la aku bancuh milo ais dalam mug comel ni. Hehehe. 

Mug Yang Comel Dari Printcious.my


Bacis Button Badge (Pin) Yang Comel


Tadi aku dah cerita tentang mug kan, yang ni tentang basic button badge pulak. Basic button badge ini mempunyai pin di belakang. Selain itu terdapat juga pilihan button badge magnetic opener yang kita boleh lekatkan di peti ais. Tetapi aku pilih yang mempunyai pin. Basic button badge ini bersaiz 32mm. Maknanya, button badge aku ni sedikit kecil sahaja. Ianya terdapat dalam 5 jenis saiz iaitu 25mm, 32mm, 44mm, 58mm dan 75mm. 

Mug Yang Comel Dari Printcious.my


Yang lawaknya, aku tak tahu pun 32mm ni saiz dia kecil sebab aku ingatkan ianya sudah cukup besar. Hahaha. Tapi walaupun ianya kecil, ia tetap nampak cute gitu. Hehehe. 


Kalau korang masih pening nak cari hadiah untuk yang tersayang, jangan risau lagi yer. Korang boleh dapatkan di printcious.my. Barang yang sangat berkualiti dan penghantaran memang cepat. Jadi apa lagi, tempah lah hadiah di Printcious.my sekarang. "Printcious Gift From Your Heart"

Mug Yang Comel Dari Printcious.my



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

7 komen

Write komen
Siqah Hussin
AUTHOR
October 20, 2016 at 6:26 PM delete

Lawa! Nak jugak buat tapi takde masa lagi. One day. Hee. Tq sharing :)

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
October 21, 2016 at 12:32 AM delete

tengok zatie pilih mug rasa nak beli mug ni juge haha

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
October 21, 2016 at 10:12 PM delete

Dari ari tu nak order x lepas2

Reply
avatar
Unni Anje
AUTHOR
October 23, 2016 at 8:15 AM delete

Lawa design zatie..brkenanan kat button tu, comel sgt

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon