Nota Padat Dan Ringkas Untuk Calon SPM Dan PT3

3:02:00 PM
Assalamualaikum. Tak lama dah kan adik-adik tingkatan 5 bakal menduduki SPM. Tak sampai sebulan je lagi. Macam mana persediaan adik-adik semua? Ok dah ke? Sempat lagi ni kalau adik-adik nak ulangkaji. Kumpul nota-nota yang cikgu bagi di sekolah dan tempat tuisyen. Ilmu tu penting tau dik. PT3 pun baru bermula hari ni. Semoga adik-adik yang ambil peperiksaan dapat lakukan yang terbaik. Ok lah. Kali ni aku nak kongsikan beberapa nota ringkas dan padat khusus untuk calon-calon yang ambil SPM dan PT3. Mak mak ayah ayah boleh laa berikan nota ini sebagai rujukan untuk anak anda. Nota-nota ni aku dapat dari group whatsapp. Semoga ia bermanfaat untuk adik-adik yang bakal menduduki SPM dan PT3.

Nota Padat Dan Ringkas Untuk Calon SPM Dan PT3

Cg Zulkifli Hamzah:
Utk yg ada anak ke cucu yg nak ambik SPM tahun ni, bawah ni saya forward msg link kepada nota padat drpd Puan Pengetua Sekolah Men Keb Sek 18, Shah Alam.

Ambil masa yang lama untuk dikumpulkan nota padat ini. Harap perkongsian ini dihargai. Please share to other groups..

Whatsapp, Telegram, Wechat & Facebook.
Let’s start sharing knowledge and help others..
Bahasa Inggeris : http://gg.gg/spmbi
Bahasa Melayu : http://gg.gg/spmbm
Bahasa Arab: http://gg.gg/spmarab
Ekonomi Asas : http://gg.gg/spmeko
Ekonomi Rumah Tangga : http://gg.gg/spmert
Kesusasteraan Melayu : http://gg.gg/stra
Matematik Moden : http://gg.gg/mmode
Matematik Tambahan : http://gg.gg/mattm
Pengajian Al Quran dan As Sunnah : http://gg.gg/alq
Pengajian Syariah Islamiah : http://gg.gg/asyha
Pendidikan Moral :  http://gg.gg/spmmor
Pendidikan Agama Islam : http://gg.gg/spmagm
Perdagangan : http://gg.gg/spmprdg
Prinsip Perakaunan : http://gg.gg/spmakn
Sains Sukan : http://gg.gg/spmssk
Tasawwur Islam : http://gg.gg/spmtswr
Reka Cipta : http://gg.gg/spmrc

Bg ank yg ambii spm thn ini


Nota PT3 2016. Jika ada anak2, atau kawan2 yang ada anak yang bakal duduki PT3 2016 ni boleh share supaya sama2 berjaya insyaAllah
moga pahala berpanjangan. viralkan


Semoga nota-nota ini dapat membantu adik-adik untuk lebih mengulangkaji pelajaran. Jangan malas-malas hokehhh. Akak doakan semoga adik-adik berjaya dalam peperiksaan yang adik-adik duduki. Babai..




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
October 10, 2016 at 5:10 PM delete

Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Reply
avatar
October 10, 2016 at 5:55 PM delete

Wah bagus betul. Banyak kemudahan sekarang. Kalau masih malas nak belajar, tak tahu laa

Reply
avatar
syima yusuf
AUTHOR
October 10, 2016 at 9:45 PM delete

thank you bg info. hehe nak bagitahu adik syima la mengenai ini sebab dia nak spm tahun ni

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
October 13, 2016 at 10:55 PM delete

akak baru je lepas berdebar dania upsr..next pt3 plak..hadoiii

Reply
avatar
November 16, 2016 at 12:52 AM delete

untuk final exam ada tak? hehehe
good info sis^^

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon