Safi Shayla Kini Lebih Jimat Dengan Pek Fleksi

by - 9:00:00 AM

Rambut adalah mahkota setiap wanita. Ungkapan ini seringkali kita dengar kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri. Rambut yang menawan pastinya lahir dari penjagaan yang rapi tidak kira dam apa jua keadaan. Bagi individu bertudung, penjagaan rambut amat dititikberatkan agar rambut sentiasa sihat dan bermaya. Memahami keperluan wanita bertudung, Safi Shayla merupakan jenama syampu khas untuk wanita bertudung kini muncul dengan Pek Fleksi yang lebih jimat tanpa kompromi. Safi Shayla ni memang menjadi pilihan aku dari dulu lagi sebab wangian dia memang menyegarkan rambut dan kulit kepala. Dengan adanya Pek Fleksi ni, lagi mudah dan jimat untuk menggunakannya. Safi Shayla Kini Lebih Jimat Dengan Pek Fleksi

Safi Shayla telah melancarkan satu lagi bentuk terbaru yang mudah diguna buat semua wanita. Pek Fleksi Safi Shayla ini merupakan produk mesra pengguna kerana ia boleh digunakan terus ataupun digunakan sebagai pek isian semula ataupun ia juga boleh digunakan sebagai pek kembara. Safi Shayla mengekalkan kualiti syampu agar keberkesanannya boleh dinikmati pada harga yang lebih jimat. 

Safi Shayla Kini Lebih Jimat Dengan Pek Fleksi


Inovasi Pek Fleksi ini merupakan inovasi pertama dalam industri syampu. Ia diambil dari perkataan "fleksibel" iaitu sesuatu yang boleh digunakan dalam pelbagai cara dan keadaan. Safi Shayla melengkapkan kehidupan wanita bertudung yang sentiasa mencari produk berkualiti pada harga mampu milik. Dengan satu syampu pada satu harga, pengguna boleh menggunakannya pada 3 keadaan yang berbeza.

Warna dan corak reka bentuk pada setiap variasi syampu Safi Shayla Pek Fleksi dikekalkan sama dengan format asal Safi Shayla pek pam dan botol agar dapat memberikan kemudahan kepada pengguna untuk mencari produk ini. Pek inovasi bersaiz 480g ini memudahkan pengguna membawa kemana sahaja. Malah, pek ini juga mesra alam dengan penggunaan plastik 65% lebih kurang.

Produk ini boleh didapati di seluruh Malaysia termasuk pasaraya dan pasaraya hiper utama pada harga RM14.65. Untuk maklumat lanjyt mengenai SAFI sila layari Facebook SAFI, www.facebook.com/SAFI.MY, laman instagram SAFI @safimalaysia dan saluran Youtube SAFI di www.youtube.com/safimalaysia.

You May Also Like

3 komen

  1. jom bersyampu... suka safi shayla emmm wangi

    ReplyDelete
  2. i pengguna setia safi shya tau..mmg best. rambut jadi flowy sgt. hihi

    ReplyDelete
  3. pengguna setia safi shayla di sini. fall in love since day 1 guna. mmg terbaik^^

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)