SEGMEN: Jom Tambah Like

6:00:00 PM
Assalamualaikum. Hai semua. Aku tak nak celoteh panjang lebar sangat yer. Hari ni aku nak melancarkan satu segmen. Segmen ini adalah segmen pertama yang aku anjurkan. Harapnya ada laa orang nak join yer. Hehehe. Segmen kali ni adalah JOM TAMBAH LIKE. Tambah like apa ehh? Tambah like Facebook Page laa yer. Segmen ini bertujuan untuk memperbanyakkan lagi bilangan like Facebook Page korang.. Haaa, kalau korang ada Facebook Page, meh la join segmen dari aku ni. Hehehe. 


SEGMEN: Jom Tambah Like


Syarat-syarat wajib penyertaan  ialah:

1) Wajib ada Facebook Page. Tak kisah apa-apa Facebook Page sekalipun. 

2) Follow blog Izzati Suhaide


4) Like Facebook Page berikut:



5) Buat satu entry bertajuk SEGMEN: Jom Tambah Like

6) Copy banner di atas dan link kan ke entri ini. 

7) Copy coding di bawah dan masukkan link Facebook Page anda pada tulisan warna oren. Paste kan coding tersebut pada ruangan HTML entri anda. Boleh letak lebih dari satu Facebook Page tetapi WAJIB menggunakan coding dibawah. (Kalau tak paham boleh PM di Facebook Izzati Suhaide)

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=LINK FACEBOOK PAGE&amp;layout=button_count&amp;width=200&amp;show_faces=false&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;font&amp;height=21&amp;appId=249145351791572" style="border: none; height: 20px; overflow: hidden; width: 92px;"></iframe>


8) Hantarkan url penyertaan pada komen entri ini. Komen pada entri lain tidak akan diterima. 


Senarai peserta akan aku update dari semasa ke semasa. Nanti korang boleh la blogwalking dan like Facebook Page rakan-rakan blogger yang lain. Bagi korang yang tak ada Facebook Page tu, boleh tolong support rakan-rakan lain dengan meng'like' kan Facebook Page mereka. Senang je kan. Tak susah pun. Tolong like sahaja. Hehehe.

Segmen ini akan berakhir pada 8 NOV 2016





Artikel Terkait

Previous
Next Post »

21 komen

Write komen
Reena Sidek
AUTHOR
October 8, 2016 at 6:45 PM delete

Kak Reen join..

http://www.mreena.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Kak Sue
AUTHOR
October 8, 2016 at 11:33 PM delete

Assalamualaikum Zatie,Kak Sue join

http://www.shuhaidakabdy.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
October 9, 2016 at 11:57 AM delete

CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
October 9, 2016 at 12:34 PM delete

Bonde nak join.... tapi nak update page dulu hi hi hi

Reply
avatar
Efa Othman
AUTHOR
October 9, 2016 at 1:58 PM delete

Kak efa join...

http://www.efaothman.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
October 9, 2016 at 6:31 PM delete

Dah join :)

http://www.maisarahsidi.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Noor Akma
AUTHOR
October 9, 2016 at 8:42 PM delete

Join ... :)

http://www.huhahuhajerr.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Shikin Razali
AUTHOR
October 10, 2016 at 12:08 PM delete

Assalamualaikum...Saya join yea..=)

http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
October 11, 2016 at 10:25 PM delete

Salam zatie..kak lya join ya
http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
BaNu Syah
AUTHOR
October 13, 2016 at 1:20 AM delete

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
November 4, 2016 at 8:20 PM delete

join


https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/11/jom-tambah-like.html

Reply
avatar
November 4, 2016 at 8:32 PM delete

done join

http://www.aerillhassan.com/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Lea Azleeya
AUTHOR
November 4, 2016 at 9:12 PM delete

Lea join.. :)

http://www.leaazleeya.com/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Fhatin Amelia
AUTHOR
November 4, 2016 at 9:20 PM delete

http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-tambah-like-80112016.html

Reply
avatar
Wani Sukarno
AUTHOR
November 4, 2016 at 11:33 PM delete

salam singgah n kenal.. dah join ya tq sudi buat segmen macam ni :)))

http://galeriduniaku.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
November 4, 2016 at 11:55 PM delete

Mai join ya.

http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
anzra rizal
AUTHOR
November 5, 2016 at 11:32 AM delete

Assalamualaikum sis tak join sebab tak ada facebook page,yang lain selamat bersegmen

Reply
avatar
Unni Anje
AUTHOR
November 5, 2016 at 11:57 AM delete

unni join

https://unnianje.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar
jm Belog
AUTHOR
November 5, 2016 at 12:43 PM delete

https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like-8november2016.html

Reply
avatar
jm Belog
AUTHOR
November 5, 2016 at 6:48 PM delete

waalaikumussalam. tak ada fb pun boleh join...

Reply
avatar
Zafirah Nazri
AUTHOR
November 6, 2016 at 11:12 AM delete

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon