SEGMEN: Jom Tambah Like

by - 6:00:00 PM

Assalamualaikum. Hai semua. Aku tak nak celoteh panjang lebar sangat yer. Hari ni aku nak melancarkan satu segmen. Segmen ini adalah segmen pertama yang aku anjurkan. Harapnya ada laa orang nak join yer. Hehehe. Segmen kali ni adalah JOM TAMBAH LIKE. Tambah like apa ehh? Tambah like Facebook Page laa yer. Segmen ini bertujuan untuk memperbanyakkan lagi bilangan like Facebook Page korang.. Haaa, kalau korang ada Facebook Page, meh la join segmen dari aku ni. Hehehe. 


SEGMEN: Jom Tambah Like


Syarat-syarat wajib penyertaan  ialah:

1) Wajib ada Facebook Page. Tak kisah apa-apa Facebook Page sekalipun. 

2) Follow blog Izzati Suhaide


4) Like Facebook Page berikut:



5) Buat satu entry bertajuk SEGMEN: Jom Tambah Like

6) Copy banner di atas dan link kan ke entri ini. 

7) Copy coding di bawah dan masukkan link Facebook Page anda pada tulisan warna oren. Paste kan coding tersebut pada ruangan HTML entri anda. Boleh letak lebih dari satu Facebook Page tetapi WAJIB menggunakan coding dibawah. (Kalau tak paham boleh PM di Facebook Izzati Suhaide)

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=LINK FACEBOOK PAGE&amp;layout=button_count&amp;width=200&amp;show_faces=false&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;font&amp;height=21&amp;appId=249145351791572" style="border: none; height: 20px; overflow: hidden; width: 92px;"></iframe>


8) Hantarkan url penyertaan pada komen entri ini. Komen pada entri lain tidak akan diterima. 


Senarai peserta akan aku update dari semasa ke semasa. Nanti korang boleh la blogwalking dan like Facebook Page rakan-rakan blogger yang lain. Bagi korang yang tak ada Facebook Page tu, boleh tolong support rakan-rakan lain dengan meng'like' kan Facebook Page mereka. Senang je kan. Tak susah pun. Tolong like sahaja. Hehehe.

Segmen ini akan berakhir pada 8 NOV 2016





You May Also Like

21 komen

  1. Kak Reen join..

    http://www.mreena.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Zatie,Kak Sue join

    http://www.shuhaidakabdy.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  3. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  4. Bonde nak join.... tapi nak update page dulu hi hi hi

    ReplyDelete
  5. Kak efa join...

    http://www.efaothman.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  6. Dah join :)

    http://www.maisarahsidi.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  7. Join ... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...Saya join yea..=)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  9. Salam zatie..kak lya join ya
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  10. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  11. join


    https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/11/jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  12. done join

    http://www.aerillhassan.com/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  13. Lea join.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  14. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-tambah-like-80112016.html

    ReplyDelete
  15. salam singgah n kenal.. dah join ya tq sudi buat segmen macam ni :)))

    http://galeriduniaku.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  16. Mai join ya.

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum sis tak join sebab tak ada facebook page,yang lain selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. tak ada fb pun boleh join...

      Delete
  18. unni join

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  19. https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like-8november2016.html

    ReplyDelete
  20. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)