Wangian Enchanteur Paris Yang Lebih Memukau

by - 7:21:00 PM

Enchanteur Paris bukan lagi jenama asing dalam mengeluarkan produk wangian mewah di Malaysia. Wangian jenama ini setanding dengan wangian jenama antarabangsa. Wangian dari Enchanteur sememangnya wangi dan memukau. Pakai pagi, malam pun bau lagi tau. Tak mandi pun takpe. Eh. Hahaha. Kalau korang nak tahu, Enchanteur Paris juga telah mengeluarkan wangian deodoran, losyen serta serum khusus bagi wanita agar sentiasa tampil segar dan lebih berkeyakinan untuk melakukan aktiviti harian. 

Wangian Enchanteur Paris Yang Lebih Memukau


Wangian Enchanteur Paris Yang Lebih Memukau

Enchanteur Paris telah mengeluarkan 3 wangian yang berbeza harumannya. Aku pun tak melepaskan peluang untuk mencuba ketiga-tiga jenis wangian ini. Memang wangi. Wangian dia memang tahan lama. Sampai ke malam. Memang best. Jom berkenalan dengan 3 wangian dari Enchanteur Paris.


Enchanteur Paris Mon Amie

Rangkaian ENCHANTEUR PARIS Mon Amie diinspirasikan dari keceriaan saat-saat indah persahabatan. Wangian yang menceriakan hari anda ini paling sesuai untuk bersantai dengan kawan - kawan. Wangian Mon Amie ni memang best. Ia diperkaya dengan kandungan Ultra Hyaluronic & Minyak Zaitun, kombinasi yang sesuai untuk memberikan manfaat hidrasi kulit serta merta yang intensif dan sepanjang hari di samping berbau harum dengan wangian ceria Mon Amie


Wangian Enchanteur Paris Yang Lebih Memukau

Best ke Deodoran Wangian Anti-Peluh Mencerah & Menyegar Mon Amie ni? Jawapan aku memang best. Wangi sangat bau dia. Boleh tahan sehingga 72 jam tau korang. Tak nak mandi seharian pun takpe aihhh. Hahaha. Kalau tak percaya, korang cuba la guna. Hihihi. Selain Deodoran Wangian Anti-Peluh Mencerah & Menyegar Mon Amie, terdapat jugak produk lain di bawah rangkaian Mon Amie ni iaitu Losyen Wangian Formulasi Ringan & Segar, Serum Wangian Lembapan Berganda dan Semburan Pewangi Deodoran


Enchanteur Paris Belle Amor

Rangkaian ENCAHNTEUR PARIS Belle Amour menggambarkan bibit cinta dan putik asmara yang berkembang mekar. Ia adalah wangian untuk menjadikan anda yang paling si dia sayang. Untuk rangkaian Belle Amor ni, aku suka Losyen Wangian Pencerah ENCHANTEUR PARIS Belle Amour 3 kali ganda pencerahan. Losyen dia memang best. Wangi dan kulit jadi lembut bila pakai losyen ni.


Wangian Enchanteur Paris Yang Lebih Memukau

Selain itu juga ia mempertingkatkan pencerahan tona kulit bawah lengan anda dengan Deodoran Wangian Anti Peluh Pencerahan Ekstra (Extra Whitening Parfum Anti-perspirant Deodorant) ENCHANTEUR PARIS Belle Amour dan kekalkan haruman menusuk kalbu yang berpanjangan dengan Semburan Pewangi Deodoran (Parfum Deo Mist) ENCHANTEUR PARIS Belle Amour.


Enchanteur Paris Adore

Rangkaian ENCHANTEUR PARIS Adore adalah kombinasi wangian bunga-bungaan dan buah-buahan yang membangkitkan keajaiban nostalgia indah berkekalan setiap hari dengan wangian yang kekal berpanjangan. Dalam mengecapi keyakinan, memiliki kulit yang sihat yang merupakan benteng pertahanan pertama kita dari kuman, sinar UV dan pencemaran adalah perkara utama yang amat penting

Wangian Enchanteur Paris Yang Lebih Memukau


Losyen Wangian Badan ENCHANTEUR PARIS dengan Perlindungan Anti Bakteria (Antibacterial Care Parfum Lotion) memastikan kulit sentiasa dilindungi daripada pelbagai bakteria merbahaya sambil menjadikan kulit kekal wangi dengan wangian Adore yang tidak dapat dilupakan. Deodoran Wangian Anti Peluh Mencerah & Menyenangkan (Whitening & Soothing Parfum Anti-perspirant Deododrant) ENCHANTEUR PARIS Adore pula seterusnya memelihara bawah lengan dengnan memberikan kelegaan melindungi kulit dan terasa segar. Manakala Semburan Pewangi Deodoran (Parfum Deo Mist) ENCHANTEUR PARIS Adore pula memberikan semerbak haruman memukau yang menyegarkan. 

Korang boleh dapatkan serum dan losyen didalam bentuk tiub 85ml dan 100ml yang mudah dibawah mudah dibawa bersama ketika menikmati aktiviti luar untuk melindungi kulit di samping mengekalkan penampilan yang mempesona dan sentiasa berbau harum dengan wangian memukau. 

Harga bagi setiap produk Enchanteur Paris ini adalah:

Serum dan Losyen (Tiub) : RM 7.90 / RM 7.50 (85ml / 100 ml)
Serum dan Losyen (Botol) : RM18.00 / RM16.95 (275ml / 300ml)
Deodoran Wangian Anti - Peluh (50ml) : RM8.70 
Semburan Pewangi Deodoran (100ml) : RM10.10Rangkaian produk penjagaan peribadi ENCHANTEUR PARIS ini boleh didapati di semua rangkaian pasar raya / pasar raya besar dan farmasi. Untuk maklumat lanjut mengenai ENCHANTEUR sila layari www.ENCHANTEUR.com.my atau lawati laman Facebook rasmi ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY
 

You May Also Like

7 komen

 1. berwajah baru lebih geger gituuuu...dari zaman sekolah pakai hehehehe

  ReplyDelete
 2. Suka losyen pink tu... bau dia lembut sgt.... like like like!

  ReplyDelete
 3. member bilik unie pakai enchanteur.. memang merbak wangian nya..

  ReplyDelete
 4. Enchanteur memang produk dari dulu lagi kan. Bauan yang sangat wangi

  ReplyDelete
 5. comel je wajah baru, dulu masa sekolah tepek bedak enchanteur ni la bagi wangi. hahaha

  ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)