Sunday, November 13, 2016

Dapat Hadiah Top Commentators Dari Blogger Suria Amanda

Hai korang. Lama betul aku tak update entri di blog aku. Bermula dari jalan-jalan Melaka sampai lah aku balik. Eh, aku pergi Melaka ke? Haaa, yang tu nanti aku story yer. Dah balik Melaka ada pulak urusan keluarga kat rumah ni. Hehehe. Punya lah lama aku tak update entri. Hahahaha. Sebenarnya campur dengan malas jugak. Perasaan nak menaip tu ada tapi macam malas. Jadi, aku biarkan je la blog ni bersawang seketika. Hahaha. Ok lah. Aku nak kongsikan dengan korang yang aku ni dapat hadiah dari blogger Suria Amanda. Hadiah apa yer? Hehehe.. Hadiah ni aku dapat sebab menang top commentators di blog dia. Rajin betol aku mengomen. Hahaha.. 


Dapat Hadiah Top Commentators Dari Blogger Suria Amanda


Taraaa. Ni lah hadiah yang aku dapat. Ada buku, mask dan keychain handphone. Terima kasih kak SA untuk hadiah ni. Terharu kita. Hehehe. Semakin bertambah la koleksi buku aku. Aku memang suka kumpul buku-buku ni. Hehehe..

Korang kalau nak menang hadiah, komen banyak banyak kat blog kak SA. Mana la tahu ada rezeki korang pulak nanti kan. Hehehe. Kak SA memang rajin update blog. Bukan macam aku ni. Pemalas. Hahaha. Kalau takde idea aku biarkan aje blog aku ni bersawang. Kesian blog aku ni sebab tuan dia tak ambik kisah pun. Hehehe.  Kalau korang nak tahu jugak, kak SA suka update resepi tau. Pandai masak kakak aku yang sorang. Bila aku masuk blog dia je, mesti kecur air liur aku tengok resepi yang dia tulis. Tergugat weii. Hehehe..

Ok lah. Aku pun dah tak tahu nak taip apa lagi. Sekali lagi nak ucapkan terima kasih buat kak SA untuk hadiah yang penuh bermakna ini. Babai.




9 comments:

  1. wah bestnya. ni mesti kak zati rajin blogwalking dan tinggal kan jejak ni. hehehe

    ReplyDelete
  2. meh la jadi top komentar blog sis JM lak...leh dpt ole2 gak tau heee

    ReplyDelete
  3. tahniah. heheh selalu kita berada di tempat kedua terbawah dalam carta / hahaaha

    ReplyDelete
  4. tahniah^^

    hope dapat top commentator kat blog ni. ehhh. heheheh

    ReplyDelete
  5. bestnya hadiah tu, notebook, mai suka kumpul lepastu sayang nak guna,hahaha.

    tahniah kak zati...

    ReplyDelete
  6. wahh bestnya dapat eye maskkk! hehe tahniah kak jati

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)