Dapat Hadiah Top Commentators Dari Blogger Suria Amanda

9:57:00 AM
Hai korang. Lama betul aku tak update entri di blog aku. Bermula dari jalan-jalan Melaka sampai lah aku balik. Eh, aku pergi Melaka ke? Haaa, yang tu nanti aku story yer. Dah balik Melaka ada pulak urusan keluarga kat rumah ni. Hehehe. Punya lah lama aku tak update entri. Hahahaha. Sebenarnya campur dengan malas jugak. Perasaan nak menaip tu ada tapi macam malas. Jadi, aku biarkan je la blog ni bersawang seketika. Hahaha. Ok lah. Aku nak kongsikan dengan korang yang aku ni dapat hadiah dari blogger Suria Amanda. Hadiah apa yer? Hehehe.. Hadiah ni aku dapat sebab menang top commentators di blog dia. Rajin betol aku mengomen. Hahaha.. 


Dapat Hadiah Top Commentators Dari Blogger Suria Amanda


Taraaa. Ni lah hadiah yang aku dapat. Ada buku, mask dan keychain handphone. Terima kasih kak SA untuk hadiah ni. Terharu kita. Hehehe. Semakin bertambah la koleksi buku aku. Aku memang suka kumpul buku-buku ni. Hehehe..

Korang kalau nak menang hadiah, komen banyak banyak kat blog kak SA. Mana la tahu ada rezeki korang pulak nanti kan. Hehehe. Kak SA memang rajin update blog. Bukan macam aku ni. Pemalas. Hahaha. Kalau takde idea aku biarkan aje blog aku ni bersawang. Kesian blog aku ni sebab tuan dia tak ambik kisah pun. Hehehe.  Kalau korang nak tahu jugak, kak SA suka update resepi tau. Pandai masak kakak aku yang sorang. Bila aku masuk blog dia je, mesti kecur air liur aku tengok resepi yang dia tulis. Tergugat weii. Hehehe..

Ok lah. Aku pun dah tak tahu nak taip apa lagi. Sekali lagi nak ucapkan terima kasih buat kak SA untuk hadiah yang penuh bermakna ini. Babai.




Artikel Terkait

Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
November 13, 2016 at 3:36 PM delete

Notebook tu comel >< kuning plak tu

Reply
avatar
gulew kapas
AUTHOR
November 13, 2016 at 7:16 PM delete

wah bestnya. ni mesti kak zati rajin blogwalking dan tinggal kan jejak ni. hehehe

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
November 13, 2016 at 8:27 PM delete

meh la jadi top komentar blog sis JM lak...leh dpt ole2 gak tau heee

Reply
avatar
Mommy Cici
AUTHOR
November 14, 2016 at 2:13 PM delete

tahniah. heheh selalu kita berada di tempat kedua terbawah dalam carta / hahaaha

Reply
avatar
November 16, 2016 at 12:20 AM delete

tahniah^^

hope dapat top commentator kat blog ni. ehhh. heheheh

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
November 19, 2016 at 2:44 AM delete

bestnya hadiah tu, notebook, mai suka kumpul lepastu sayang nak guna,hahaha.

tahniah kak zati...

Reply
avatar
November 25, 2016 at 11:36 AM delete

wahh bestnya dapat eye maskkk! hehe tahniah kak jati

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon