Friday, November 4, 2016

Hapuskan Toksin Bahaya Dengan Passion D'tox

Tubuh kecil macam aku ni tidak semestinya tidak mengandungi toksin dalam tubuh. Setiap orang ada toksin dalam tubuh. Aku pun suka makan. Makan makan dan makan. Semua makanan aku bedal. Tetapi kadang-kadang aku ada satu masalah je, susah membuang. Aku pun pelik jugak. Susah membuang tapi tubuh kecil. Pelik tak? Kadang-kadang tu risau la jugak kan sebab lama tak buang takut toksin bahaya tu dok berkumpul dalam tubuh badan kita. Tak nak oii. Takut. Penyakit ni kalau nak datang tak kira tubuh besar atau tubuh kecil. Jadi, untuk melancarkan lagi proses pembuangan toksin beracun dalam tubuh aku ni, aku telah pun mencuba Passion D'tox. Berkesan ke Passion D'tox ni? 

Hapuskan Toksin Bahaya Dengan Passion D'tox

Hapuskan Toksin Bahaya Dan Lemak Berlebihan Dengan Passion D'tox

Apa itu Passion D'tox? Passion D'tox ialah sejenis produk minuman yang mengandungi buah markisa dan pelbagai serat yang mengandungi vitamin C dan E. Minuman berkhasiat ini  mengandungi pelbagai serat yang dapat menghalang karbohidrat berlebihan dan kalori dari pengambilan makanan harian kita. Jus yang berkhasiat ini dapat membantu kita untuk melancarkan sistem penghadaman agar lebih baik dan lancar.


Kelebihan Mengambil Passion D'tox 

- Kaya dengan seratvitamin C vitamin E.
- Serat larut membentuk gel dalam sistem pencernaan untuk mengepam keluar kekotoran dan toksin.
- Membantu mengatasi masalah sembelit
- Mengurangkan lemak tidak sihat dengan menyingkirkan karbohidrat-karbohidrat dan kalori yang berlebihan.
- Mengandungi bahan semula jadi dan tidak mengandungi pewarna tiruan
- Tidak mempunyai kesan sampingan
- Menjadikan kulit lebih lembap dan sihat

Hapuskan Toksin Bahaya Dengan Passion D'tox


Cara Pengambilan Passion D'tox

1) Ambil 1 sachet dan bancuhkan ia ke dalam 150ml air pada suhu bilik.

2) Minum sebelum anda tidur

3) Digalakkan agar minum air kosong secukupnya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

AMARAN! Produk ini tidak digalakkan untuk wanita hamil dan kanak-kanak.


Best Ke Passion D'tox Ini?

Aku sendiri telah pun mencuba Passion D'tox ini dan alhamdulillah, ianya berhasil. Aku telah pun meminum 1 sachet sebelum tidur dan untuk pengetahuan korang pada keesokannya harinya, habis terkeluar segalanya. Maksudnya membuang la yer. Hahaha. Jika sebelum ni aku ada la jugak masalah sembelit tu sikit, tapi setelah mengamalkan Passion D'tox ni masalah sembelit aku dapat di atasi. Proses membuang tu memang lancar. 

Bagaimana pulak dengan rasanya? Rasanya masam manis gitu. Korang patut bangga la dengan aku sebab aku berjaya menelan Passion D'tox ni. Tekak aku dapat menerimanya. Hahaha. Lagipun masa bukak bungkusan serbuk Passion D'tox ni, bau dia sedap. Wangi. Bila masuk mulut je takde la rasa loya ke, nak muntah ke. Hehehe. Di tambah lagi bungkusan dia cantik. Sweet gitu orang kata. 

Hapuskan Toksin Bahaya Dengan Passion D'tox


Adakah Passion D'tox ini diperakui halal? Ya, Passion D'Tox telah disahkan HALAL dan telah mendapat kelulusan KKM serta 2,000,000 produk insurans.

Jadi, korang yang punya masalah berat badan yang berlebihan atau menghadapi masalah penghadaman amatlah digalakkan untuk mencuba Passion D'tox ini. Sesuai lah kan dengan tagline produk ni "LIFE EAT SLIM". Bukan sahaja boleh kurangkan berat badan malahan tubuh badan kita juga semakin sihat dan bertenaga. Harganya?

1 Kotak : RM110
2 Kotak : RM200

Harga Promosi : RM380 / 4 kotak

Menarikkan? Ada lagi tawaran menarik untuk korang yang membaca entri aku ni. Korang berpeluang untuk mendapatkan free gift semasa membeli produk ini dengan menggunakan code IZZATISUHAIDEPDXMY. Dengan menggunakan code yang aku berikan, korang boleh menebus free gift tersebut. Macam mana? Menarikkan? Jom dapatkan segera.

Untuk maklumat lanjut, boleh lawati laman berikut:

Facebook Page : Passion D'tox Malaysia By Diana
Instagram@passiondtoxmalaysia


Berita baik untuk semua, nantikan giveaway Passion D'tox yang bakal berlangsung di Facebook Izzati Suhaide. Jadi, jom follow facebook aku sekarang.



8 comments:

  1. wahhh teringin nak rasa! nak melawaskan perut ku ini yang sudah lawas hehehe

    ReplyDelete
  2. Kesan memang best.. badan ringan lepas membuang.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. Macam best je nie,boleh lembapkan kulit Kak Sue yang kering nie..hihi

    ReplyDelete
  4. harga dia pom pom meletop sungguh. tp aku mcm teringin nk try.

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)