Wednesday, November 16, 2016

Jenis-Jenis Budak Pandai Masa Belajar

Siapa kat sini budak pandai masa zaman belajar dulu? Angkat tangan plisss.. Hihihi.. Mesti la pandai kan... Semua orang pandai kot. Hihihi. Aku pun pandai.. Pandai la kan dapat belajar tinggi tinggi sampai masuk universiti. Pandai la sangat. 😆 Hahaha.. Kalau korang ni budak pandai mesti korang suka buat 4 benda ni. Apa dia ehhh? Tengok gambar di bawah..Hihihi..


Gambar dari FB Apakes

Haaa.. Mesti korang penah buat semua tu dulu kan? Budak pandai kan. Tak belajar pun takpe.. Tidur je. Sebab tu result exam pun "hebat".. Hahahaha.. Tapi aku dulu paling suka buat nombor 3 dan 4. Bila bosan je mesti lapar. Lepas tu cari makanan. Makan. Makan makan dan makan. Itu la kerja aku zaman belajar dulu. Sama jugak kalau sedih, aku ambik keputusan untuk tidur. Kalau aku study pun bukannya masuk sangat pun dalam kepala otak aku. Benda lain yang aku dok pikirkan. Hihihi..

Gitu lah adat sebagai seorang pelajar. Semuanya akan mengalami. Haa.. Korang macam tu jugak ke ehhh? Baik ngaku cepat. Hehehe.. Ok lahh.. Babai..

9 comments:

  1. Hahahaha! Satu lagi bila dah nak dekat due date assignment berjaga tak tido malam. Poweeeer sangat kaan :P

    ReplyDelete
  2. Budak pandai makan tido dan sebagainya. Pandai ni ada banyak. Iq saja belum boleh memastikan kejayaan. Masih ada eq dan sq

    ReplyDelete
  3. masa study je cari makanan sbb bosan baca buku, eh boleh gitu? Hahaha.\
    Lepas exam tidur ,sebab sedih tak boleh jawab padah masa study asyik berhenti makan.

    ReplyDelete
  4. kite buat semua tu, tapi bukan budak pandai. hahhahaha

    ReplyDelete
  5. kc pulak memang suka buat no1 wakakaka

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)