Mencari Top Commentators November

7:35:00 PM
Hai korang. Kali ni aku rasa nak bagi hadiah pada insan yang setia dan rajin singgah blog aku. Bukan rajin singgah je tau malahan yang rajin tinggalkan komen pada blog aku ni. Jadi, untuk kali ni aku ingin memberi hadiah pada top commentators di blog Izzati Suhaide. Ada yang sudi ke? Hehehe.. 

Mencari Top Commentators November


Aku akan mengambil 5 top commentors sahaja. Korang boleh tengok widget top commentators aku di sidebar blog aku ni. Tetapi hanya seorang sahaja yang akan menerima hadiah dari aku. Hadiah apa tunggu aku update pada entri seterusnya. Hehehe.. 4 orang lagi akan berada dalam bloglist aku dan bila dah dalam bloglist aku ni semestinya aku akan rajin blogwalking dan singgah blog korang. Hehehe.. 

Aku tak letak pape syarat khusus pun. Asalkan komen korang tu ada kaitan dengan entri blog aku je. Bukan komen yang langsung takde kaitan dengan entri tersebut. Jadi, komen la sepuas-puasnya. Hehehe.. Kalau ada yang belum follow, sudi-sudikan lah follow aku jugak yer.. Hihihi.. Ok lahh. Babai..



Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Cikk Mimin
AUTHOR
November 15, 2016 at 10:33 PM delete

Alaaaaaa.. kompom min kalah . Hikss

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
November 15, 2016 at 10:48 PM delete

Wah..buat jugak...all the best eh semua ...

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
November 16, 2016 at 12:07 AM delete

Saya boleh join lagi tak ni? hihi

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon