Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

8:01:00 PM
Hai korang. Kali ni aku nak join giveaway. Macam dah lama tak join giveaway. Jadi kali ni aku join Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel. Jom korang join jugak. 


Klik banner untuk join giveaway



Menariknya giveaway ni ada 10 fridge magnet untuk dimenangi. Wahh. Menarik kan? Fridge magnet dari Shanghai tu. Aku pulak memang suka kumpul fridge magnet ni. Tepek kat peti. Meriah peti ais rumah aku. Hehehe. Ok lah. Aku rasa nak tag kak Suria Amanda untuk join giveaway ni. Hihihi.. Korang kalau nak join, join la yer. Jom sama-sama memeriahkan giveaway ni. 


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
Jari Manis
AUTHOR
November 13, 2016 at 8:24 PM delete

Terima kasih Izzati sudi JOIN...terima ksih juga dah follow blog kami..all the best ye

Reply
avatar
November 14, 2016 at 10:21 AM delete

Terima kasih join... Good luckkk yeahhh... Done follow #753

Reply
avatar
November 14, 2016 at 2:03 PM delete

kc tag kak jati kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2016/11/november-bloglist-by-fatina.html :)

Reply
avatar
Yuk Baiq
AUTHOR
November 16, 2016 at 5:24 PM delete

gud luck..yuk pun join gak contest nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

Reply
avatar
Nina Mads
AUTHOR
November 19, 2016 at 10:36 PM delete

singgah dr segmen yg sama :) all the best

Reply
avatar
Intan Saffyna
AUTHOR
November 28, 2016 at 8:43 PM delete

hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
Good Luck!

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
November 29, 2016 at 10:01 PM delete

Blogwalking sini..
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

Reply
avatar
December 8, 2016 at 11:14 AM delete

Tinggal jejak kat sini..
https://kasihkuamani.blogspot.my
All the best

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon