Sunday, November 13, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

Hai korang. Kali ni aku nak join giveaway. Macam dah lama tak join giveaway. Jadi kali ni aku join Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel. Jom korang join jugak. 


Klik banner untuk join giveaway



Menariknya giveaway ni ada 10 fridge magnet untuk dimenangi. Wahh. Menarik kan? Fridge magnet dari Shanghai tu. Aku pulak memang suka kumpul fridge magnet ni. Tepek kat peti. Meriah peti ais rumah aku. Hehehe. Ok lah. Aku rasa nak tag kak Suria Amanda untuk join giveaway ni. Hihihi.. Korang kalau nak join, join la yer. Jom sama-sama memeriahkan giveaway ni. 


16 komen

Terima kasih Izzati sudi JOIN...terima ksih juga dah follow blog kami..all the best ye

Terima kasih join... Good luckkk yeahhh... Done follow #753

kc tag kak jati kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2016/11/november-bloglist-by-fatina.html :)

gud luck..yuk pun join gak contest nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

singgah dr segmen yg sama :) all the best

hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
Good Luck!

Blogwalking sini..
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

Tinggal jejak kat sini..
https://kasihkuamani.blogspot.my
All the best

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon