Izzati Suhaide

A Malaysian Lifestyle Blogger

Saturday, December 31, 2016

Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Hai semua. Hari ni nak join satu giveaway ni. Giveaway ini aku telah pun di tag oleh cik Inani Hazwani kita ni haaa. Terima kasih Nani kerana tag kita yer. Hehehe. Dan aku nak join lah Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Klik banner untuk join


Pemilik blog Whatever Apa-Apa Sahaja ini iaitu LZ ada meminta pendapat mengenai blog dia. Jadi, pendapat saya ialah blog LZ cantik. Kemas tersusun rapi. Widget yang tersusun di sidebar pun kemas. Cuma satu sahaja iaitu url blog. Url blog LZ ni panjang. Url blog ni ibarat nama kita sendiri. Peribadi sendiri. Jadi, adalah lebih baik sekiranya url blog ni biar orang mudah nak sebut dan ingat. Itu sahaja. Harapnya LZ tidak berkecil dengan cadangan saya ini. 

Orang yang aku nak tag ialah Mastura Din, Cekgu Norazimah dan Bonde Zaidalifah

Ok lah korang. Kalau nak join boleh klik banner kat atas yer. Babai..


2 comments:

  1. Assalamualaikum Izzati,

    Terima kasih sudi memeriahkan giveaway ini. Saya Suka dengan pendapat jujur Izzati.

    URL blog saya create tanpa plan.. Masa tu tak serius sangat. Bila dah start minat blogging dan posts pun dah banyak, tak reti pulak tukar URL.. tu jadi lagi tuu.. hehehe ;-)

    ReplyDelete
  2. All the best kak zati, cantik kan planner tu, mai tgk kat insta, bekenannnnnn sgt.

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)