Hisap-Hisap Terus Cantik Dengan Dianz Vitamin C

12:09:00 PM
Sekarang ni sudah menjadi fenomena wanita inginkan kulit yang cantik, putih, licin dan gebu. Haaa gituuu. Sampaikan semua produk untuk putihkan muka dicubanya. Tapi aku tak cuba la sebab belum ada keberanian lagi walaupun kulit aku ni takde lah putih mana, jerawat dan parut jerawat tu memang ada hokeyyy. Kadang-kadang tu bila tengok muka sendiri di cermin rasa stress pun ada. Stress la kan bila tengok muka banyak parut jerawat. Sampai rasa tak nak tengok cermin dah. Hahaha. Aku cuba la juga cari penyelesaiannya sehinggalah kawan aku perkenalkan Dianz Vitamin C. Hisap-hisap terus cantik tagline dia. Haaa. Kelas gituuuu tagline. Jadi, aku pun cuba la makan Dianz Vitamin C ni. Hisap-hisap je korang. Takyah laa nak cucuk bagai ni. Senang.

Hisap-Hisap Terus Cantik Dengan Dianz Vitamin C


Dianz Vitamin C


Dianz Vitamin C mengandungi 5 bahan semulajadi yang terpilih seperti vitamin C berasaskan berry, vitamin E berasaskan Maquiberry kolagen asli berasaskan ikan talapia, glutathoine serta serbuk mutiara yang mana ianya berfungsi untuk merawat masalah parut, jerawat, jeragat, untuk menjadikan kulit lembut dan gebu serta untuk menjadikan kulit lebih putih seluruh badan. Korang jangan risau tentang produk Dianz ni kerana ianya tiada gelatin dan 100% halal. Produk ini merupakan keluaran muslim dan kilang bertaraf GMP serta diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Siapa Yang Sesuai Makan Dianz Vitamin C?


⇒ Lelaki dan Perempuan 16 tahu ke atas
⇒ Ibu mengandung dan menyusu bayi
⇒ Boleh diambil ketika datang bulan atau belum berpantang
⇒ Boleh diambil bersama jamuan dan ubatan lain. (Jarak 3-4jam)
⇒ Mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif dan berminyak


Cara Pengambilan Dianz Vitamin C


⇒ Makan 2 biji sehari. Sebiji waktu pagi dan sebiji waktu malam
⇒ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
⇒ Kurangkan mengambil minuman berkafein dan minuman bergas

Aku baru cuba sebotol Dianz Vitamin C ni. Setelah habis sebotol, aku rasa kulit muka aku dah kurang berminyak bila bangun pagi malahan kulit pun jadi lembut je bila di sentuh. Rasa vitamin ni pun sedap tau. Rasa masam manis gitu. Sambil buat entri blog pun boleh dok kunyah-kunyah dianz ni. Tetapi yang penting, kena jaga makan hokeyyy. Kurangkan pengambilan ais, minuman bergas dan minuman berkafein. Fuhh. Nampak cam susah kan tapi aku berjaya lakukannya terutama bab minuman bergas. Feveret aku tu kot. Hahaha. Tapi takpe demi nak cantik dan miliki kulit yang sihat luar dan dalam, aku berpantang lah semua benda tu. Hehehe..


Testimoni Pengguna Dianz Vitamin C


Di sini aku akan tunjukkan beberapa testimoni pengguna yang sudah pun menggunakan Dianz Vitamin C dan berjaya menyelesaikan masalah yang mereka hadapi.

Hisap-Hisap Terus Cantik Dengan Dianz Vitamin C






Harga Dianz Vitamin C


Haaa.. Mesti korang pun teringin nak tahu harga Dianz vitamin C ni kan. Harga dia memang mampu milik. Harga dia adalah RM45 sebotol dan setiap pembelian korang akan dapat free gift lagi tau. Bukan senang nak dapat free gift ni. Nak beli combo pun boleh jugak. Kalau korang beli combo pun akan dapat free gift jugak. Menarikkan. 



Bagi korang yang ingin dapatkan Dianz Vitamin C ini, korang boleh hubungi agent Dianz yang sah berdaftar dengan menghubungi talian berikut:

Whatsapp: 0169684232
Facebook: Radhiah Razali
Instagram: @afiatul_husna


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Noor Maizan
AUTHOR
December 6, 2016 at 7:32 PM delete

Dianz ni kan yg perempuan kena toreh dgn perompak tu consume smpai cantik balik? Memang hebat2 testimoni dia, hrga pun affordable. Terbaiklh produk ni.

Reply
avatar
Unni Anje
AUTHOR
December 7, 2016 at 1:01 PM delete

ini la kot produk kwn office duk promosi suh beli.. isap2 jak jadi cntik

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
December 7, 2016 at 3:50 PM delete

Bonde tengok ramai rakan-rakan kat opis ni dok kunyah2 vitamin ni rupanya... ingatkan apa tadi..

good info nnt nak try jugaklah

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
December 8, 2016 at 5:41 PM delete

Nak pakai produk or makan produk apa pun mesti minum byk air kan..3 liter sehari? Adeh! Ni mampu 500ml je

Reply
avatar
December 10, 2016 at 12:00 AM delete

nampak billboard Dianz ni masa lalu kat highway hari tu.. hehehhehee..

baca tag line dia "kunyah-kunyah terus cantik" tu terus teringat Zatie..

;)

...

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon