Izzati Suhaide

A Malaysian Lifestyle Blogger

Friday, December 2, 2016

Lirik Lagu Dirgahayu - Faizal Tahir & Dato' Siti Nurhaliza

Hai semua. Siapa kat sini suka tengok drama Lara Aishah? Aku rasa macam ramai je yang follow drama ni kan termasuklah aku. Hahaha.. Boleh dikatakan setiap petang aku dah tercongok depan tv nak tengok cerita ni. Walaupun sebenarnya aku dah ketinggalan banyak episod. Tapi aku tahu la serba sedikit tentang drama ni. Best kot drama Lara Aishah ni. Takde la rasa bosan sangat nak tengok drama ni. Lagu OST pun sedap jugak di dengar. Aku pasti mesti ramai jugak yang sukakan OST Lara Aishah ni. Betul tak? Lagu Dirgahayu yang dinyanyikan oleh Faizal Tahir dan Dato' Siti Nurhaliza ni memang best. Hasil ciptaan Faizal Tahir kan. Karya dia tak pernah mengecewakan. Aku pun dah tersuka dengan lagu Dirgahayu. Meh aku belanja lirik lagu Dirgahayu untuk korang.

Lirik Lagu Dirgahayu - Faizal Tahir & Dato' Siti Nurhaliza

Lirik Lagu Dirgahayu - Faizal Tahir & Dato' Siti Nurhaliza


Adakah ini kali yang pertama
Adakah ini kali yang terakhir
Mungkin waktu tak mengizinkan kita
Mungkin jalan ceritanya berbeza
Ouhh huwooo
Satu hari pasti nanti
Ku akan memahami
Namun cinta tak akan mati

Ku terima segalanya
Namun tak aku mengalah
Ku pasti ada jawabnya
Ku berikan segalanya
Semua dan sesungguhnya
Cinta dirgahayu
Cinta dirgahayu
Cinta kau dan aku

Adakah ini kali yang pertama
(Ku berdoa selalu)
Adakah ini kali yang terakhir
(Takkan pernah ku lepas)
Satu hari pasti nanti
Ku akan memahami
Namun cinta tak akan mati

Ku terima segalanya
Namun tak aku mengalah
Ku pasti ada jawabnya
Ku berikan segalanya
Semua dan sesungguhnya
Cinta dirgahayu
Cinta dirgahayu
Cinta kau dan aku

Tidak pernahku bersoalkan takdirNya
Dan ku percaya cintakan mengatasi
Semuanya

Ku terima segalanya
Namun tak aku mengalah
Ku pasti ada jawabnya
Ku berikan segalanya
Semua dan sesungguhnya
Cinta dirgahayu
Cinta dirgahayu
Cinta kau dan aku
Cinta Dirgahayu
Dirgahayu
Cinta Dirgahayu


Best kan lagu ni.. Harapnya korang enjoy laa dengan lirik yang aku kongsikan untuk korang ni. Ok lah. Aku belanja video jugak untuk korang yer.. Babai..





4 comments:

  1. Sukaa lagu ni sebab best. Haha. Faizal tahir dengan Siti kot takkan tak best pulak. Hahah !

    ReplyDelete
  2. Lagu favorite mai ni, hari2 pasang tapi nanti adik2 marah sbb diorang kata part dirgahayu tu mcm lagu skolah diorang, adeh...

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)