Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

9:21:00 AM
Hai korang. Dari tak tahu nak buat entry pape aku nak join giveaway dari blog Lyssa Faizureen. Hihihi. Jom korang memeriahkan lagi Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my



Syarat giveaway ini ialah perlu memilih 5 barangan yang paling aku ingin dapatkan di nile.com.my sempena Chinese New Year Megasales Items. Nak tahu apakah barangan idaman aku? Jom tengok.


1)

Product: Traveler BackpackCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only


2)


Product: Storage BoxCNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


3)


Product: CardiganCNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


4)


Product: Haniya BlouseCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only



5)


Product: High-Heel SandalCNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only



Haa.. Aku dah pilih barang pilihan aku.. Korang pun meh la pilih jugak.. Meh join giveaway kat blog Lyssa Faizureen ni.. Kalau nak join boleh klik SINI yer. Tarikh tutup 26 Januari 2017 jam 11:59pm.






Artikel Terkait

Previous
Next Post »

7 komen

Write komen

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon