Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre

7:00:00 AM
Hai semua. Aku ada berita gembira buat korang yang suka shopping. Buat pengetahuan korang, sebuah shopping mall yang bakal di buka di sekitar Kuala Lumpur iaitu MyTown Shopping Centre. Haaa, yang menariknya lagi sempena pembukaan MyTown Shopping Centre mereka menganjurkan contest #GooseySelfie dan menawarkan hadiah yang sangat lumayan. Aku pasti bila korang dapat tahu je hadiah yang bakal dimenangi, mesti korang nak turut serta dalam contest ni. Agak-agak korang kat mana lah yer MyTown Shopping Centre ni dan macam mana nak sertai contest #GooseySelfie ni? 

Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre


MyTOWN Shopping Centre


Mesti korang tak sabar kan nak terjah MyTown Shopping Centre ni? MyTown Shopping Centre akan mula beroperasi pada awal tahun 2017 yang mana ianya terletak bersambung dengan IKEA Cheras. Jadi, korang yang sememangnya kaki shopping ni memang kena terjah la MyTown Shopping Centre ni sebab terdapat pelbagai kedai yang akan dibuka di sini. 


Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre


Haaa.. Aku pasti yang ini akan lebih menarik perhatian korang semua. Buat pengetahuan korang, MyTown Shopping Centre telah menganjurkan satu pertandingan #GooseySelfie untuk korang yang kaki selfie ni.  Hadiah dia sangat lah lumayan hokeyy. Korang berpeluang memenangi wang tunai lebih dari RM10 000. Perghhhh. Memang masyuk laa oiii sape yang menang ni. Setiap minggu 10 peserta akan dipilih sebagai pemenang. Ada peluang la kan korang nak menang kalau join contest #GooseySelfie ni. Tapi macam mana nak join yer? Untuk korang semua, aku beritahu cara-cara untuk menyertainya. Honk Honk..




Cara menyertai Contest #GooseySelfie:

  1. Sila ke laman web https://www.gooseyselfie.com.my/
  2. Klik “Join Now”
  3. Baca arahan yang diberikan dan klik “Start”
  4. Login masuk dengan menggunakan akaun Facebook anda
  5. Jawab satu soalan dan klik "Confirm". Kemudian upload gambar selfie yang sedia ada atau dengan menggunakan kamera webcam
  6. Tambah elemen "goose" pada gambar selfie korang
  7. Bila dah siap klik “Submit”
  8. Akhir sekali “Share on Facebook” dan gunakan #GooseySelfie

Sertai Contest #GooseySelfie Oleh MyTown Shopping Centre


Tengok tu. Aku pun dah join tau. Siap hantar dua penyertaan lagi dan siap ada Goose Squad Name lagi tau. Goose Squad Name aku ialah "Lucy Goosey" dan satu lagi ialah "Mother Goose". Nanti bila korang dah join contest #GooseySelfie ni, korang juga akan ada Goose Squad Name sendiri tau.

Jom join contest #GooseySelfie sekarang. Manalah tahu rezeki korang nak menang hadiah. Layari laman web https://www.gooseyselfie.com.my/ untuk menyertainya. 


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

11 komen

Write komen
Mazni Azmi
AUTHOR
January 6, 2017 at 7:40 AM delete

Hujung tahun & awal tahun. Memang banyak promosi shopping. Kena banyak disiplin 😂

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
January 6, 2017 at 9:39 AM delete

Comel plak zatie ada muncung itik..all the best ye..

Reply
avatar
mas saari
AUTHOR
January 6, 2017 at 10:13 AM delete

kita dah #gooseyselfie!
rugi wooo tak join, hadiah rm10k tu.

Reply
avatar
Nazlee Ismail
AUTHOR
January 6, 2017 at 10:24 PM delete

Dah join gak tapi.. Tapi rasa mcm pcl boleh menang la.. Eh tercakp sini plak..

Reply
avatar
yaya cendana
AUTHOR
January 6, 2017 at 10:35 PM delete

in shaa Allah akan join :) jemput singgah blog sy :) http://www.yayacendana.com

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
January 7, 2017 at 1:49 AM delete

bestnyaaa, nak joinlah nanti!

Reply
avatar
Sis Lin
AUTHOR
January 9, 2017 at 9:41 AM delete

Assalam..

Best best,Sis pun nak try gak lee, kot mana tau kan rezeki hehe tapi malu laa nak selpie hahahaha

Reply
avatar
Mrs. A
AUTHOR
January 10, 2017 at 9:12 AM delete

Good luck! lucy goosie n mother goosie

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon