Izzati Suhaide

A Malaysian Lifestyle Blogger

Sunday, February 19, 2017

Quenna Miracle Jamu Moden Terkini Untuk Merawat Dalaman Wanita

Zaman sekarang ni, orang lebih suka menjaga kecantikan luaran berbanding kecantikan dalaman. Biar nampak cantik dan sihat luaran tapi dari segi dalamannya lemah. Jangan hanya menitikberatkan kesihatan luaran sahaja. Dalaman juga sangat penting lebih-lebih lagi wanita. Ye lah kan, bila lepas bersalin banyak urat putus. Dah tak kisah dah penjagaan dalaman tu. Yang di ambil kisahnya, luaran semata-mata. Nak bagi nampak cantik dan ayu. Tapi bagi aku pula, luaran dan dalaman sama-sama penting. Kalau sihat luaran tapi dalaman lemah, susah juga wooo. Asyik sakit je. Sebab tu lah sekarang ni aku cuba jamu moden Quenna Miracle. Sebenarnya aku pun baru sahaja diperkenalkan dengan jamu moden ni. Kali pertama dengar hokeyy. Terus rasa nak cuba. Banyak fungsi Quenna Miracle ni. Nanti aku akan terangkan pada korang ya.



Quenna Miracle Jamu Moden Terkini Untuk Merawat Dalaman Wanita


Quenna Miracle dihasilkan dari 10 bahan semulajadi dalam 1 ramuan seperti kacip fatimah, extract daun sireh, manjakani dan serapat, pueraria labota, pitera, green tea, halia, acai berry, epal hijau dan buah anggur yang berfungsi untuk merawat masalah dalaman wanita. Masalah macam mana tu? Masalah seperti berikut:

  • Masalah keputihan
  • Berat badan berlebihan
  • Kulit kusam dan tona tidak sekata
  • Masalah vagina berbau
  • Masalah bau badan
  • Period tidak teratur

Kelebihan Quenna Miracle


Setiap ramuan yang ada dalam Quenna Miracle ni mempunyai kelebihannya tersendiri seperti:
  • Mencegah bau hanyir pada vagina
  • Membersihkan lelehan haid dan nifas
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Menurunkankan berat badan
  • Membantu mengekalkan berat badan
Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang ada pada Quenna Miracle ni tapi apa yang aku senaraikan tu memberi kesan pada diri aku sendiri. 

Aku sendiri sudah amalkan Quenna Miracle ni selama 2 minggu dan aku perasan jamu moden ni memang melawaskan proses pembuangan air besar. Hihihi. Maknanya bangun pagi tu memang akan rasa nak membuang dulu. Kihkihkih. 


Cara pengambilan Quenna Miracle

Setiap tablet mengandungi 1000mg. Amalkan satu tablet sekali sehari pada waktu pagi sebelum sarapan. Pastikan minum air kosong secukupnya untuk kesan yang lebih baik. 


Satu botol Quenna Miracle ini mengandungi 30 tablet dan ia berharga RM149.90 SM dan RM159.90 SS


Peringatan!!
Setiap orang mungkin mengalami kesan yang berbeza. Sekiranya anda mengalami kesan sampingan, sila hentikan pengambilan tablet ini dan dapatkan nasihat dari doktor.


Untuk maklumat lanjut mengenai Quenna Miracle ni, boleh melayari dan menghubungi butiran berikut:

Instagram: @Quenna_Miracle_hq
No. Tel: 016-2369318





11 comments:

  1. Wahhh bagusnya queena miracle ni. Membantu menyelesaikan masalah wanita yang sering berlaku sekarang ni.

    ReplyDelete
  2. memang betul la kena jaga luar dan dalaman.. jgn pandang remeh bab ni, dah ada jamu lagi senang keje.. beli dan amalkan. terbaik !

    ReplyDelete
  3. Patut la mekti kita ni makin cantik...

    ReplyDelete
  4. betul jgn amik remeh ... cantik pakaging dia..

    ReplyDelete
  5. kannn..! kesihatan dalaman tu lebih penting.. kalau sihat yang di dalam, InsyaAllah berseri-seri yang di luar.. ewaahhh.. :)

    suka packaging Quenna Miracle ni.. smart.. dan color turquoise tu pun nampak lembut je.. like..! Loffa bagi 4 ha ha ha ha ...

    :p

    ...

    ReplyDelete
  6. Perempuan mmg kena jaga dalaman n luaran. Kalau idak...hrmm cpt nampak tua nanti hehehe

    ReplyDelete
  7. Betul..wanita sekarang lebih pentingkan luaran je..dalaman pandang sepi..Konsep wanita sekarang, cantik di luar sahaja..Salah konsep tu..Patutnya dalaman & luaran kena seimbang. Baru seri dalaman terserlah hingga ke luar...Setiap wanita wajib amalkan jamu untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan secara dalaman & luaran..

    ReplyDelete
  8. Bagus kalau biasa amalkan makan jamu dari masih anak dara nie tau..

    ReplyDelete

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)