Wednesday, March 1, 2017

Jualan Murah Penghabisan Stok Di Butik Aqid Aqila Shah Alam

Hai korang. Aku ada pengumuman istimewa ni. Khusus untuk korang yang kaki shopping dan sebagainya. Haaa. Aku yakin korang mesti suka laa dengan pengumuman yang aku buat ni. Cehhh. Dah macam nak buat press conference pulak ni. Hahahaha. Pengumuman ni khusus untuk korang yang teringin nak buat persiapan awal untuk raya nanti. Pengumuman yang aku maksudkan ialah ada jualan murah di butik Aqid Aqila Shah Alam bersempena Jualan Penghabisan Stok Gila-gila di Butik Aqid Aqila pada 1 hingga 31 Mac 2017. Aku tahu korang mesti teruja bila tahu ada jualan murah camni kan. Bukan korang je yang teruja, aku pun teruja jugak ni haaa. Sangat teruja bila tahu ada jualan murah ni.



Jualan Murah Sempena Penghabisan Stok Di Butik Aqid Aqila Shah Alam


Butik Aqid Aqila sekarang ni sekarang ni sedang mengadakan jualan murah untuk penghabisan stok. Kalau korang nak tahu, butik ni terletak di Space U8 Shah Alam. Ada macam-macam design baju kurung dan jubah terkini yang menepati citarasa wanita moden kini. Aku dah tengok koleksi gambar kat facebook Butik Aqid Aqila ni dan sememangnya koleksi baju yang terdapat di butik tersebut sangat lah cantik. Aku sendiri pun teruja dan rasa teringin sangat nak terjah Butik Aqid Aqila ni. 

Korang nak tahu tak berapa diskaun yang ditawarkan? Jangan terkejut ya kerana diskaun yang ditawarkan sehingga 75%. Aduhaii, memang kena dapatkan dengan segera baju-baju ni. Boleh beli untuk raya terus woooo. Hahaha. Jimat kan. Jadi, tak boleh lepaskan peluang keemasan yang ada ni. Bukan senang kot. Nanti kalau ada masa terluang, aku sendiri nak pergi ke butik Aqid Aqila ni. Nak tengok dan pilih sendiri baju yang aku nak. 










Cantikkan baju-baju yang ada di Butik Aqid Aqila ni? Ni baru sikit je yang aku tunjuk ni. Kalau korang nak tengok lagi kena terjah butik Aqid Aqila atau tengok je kat Facebook Butik Aqid Aqila. Jadi, korang kena cepat terjah sebab stok sangat terhad hokeyy. SIAPA CEPAT DIA DAPAT. Hihihi. 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman berikut: 

Facebook: Butik Aqid Aqila
Instagram: @aqid_aqila


Atau kalau korang walk-in sendiri ke Butik Aqid Aqila boleh kunjungi butik di alamat berikut; 

B1-19, First Floor, Space U8, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam


8 komen

Jom terjah jom..rambang mata tau..

Aaaa bestnya. Kalau dekat dah lama pergi :)

Cantik! Yang peach tu. Sakannya diskaun dapat.

Thanks to a brilliant effort in publishing your article. One can be more informative as this. There are many things I can know only after reading your wonderful article
by author Peluang Bisnis Indonesia

wah boleh bawak ibu pergi sini!

singgah klik iklan :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/ulang-tahun-pertama-blog-elsaalicious.html

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon