Teruja Dapat Lazada Surprise Box Sempena Ulangtahun Lazada Ke-5

9:11:00 PM
Nama Lazada tidak asing lagi buat kaki shopping online terutama sekali aku. Hihi. Lazada akan mengadakan sale khusus untuk pelanggan setia Lazada sempena ulangtahun Lazada yang kelima. Korang mesti suka kan? Suka laa bila tahu ada sale ni. Dan buat pengetahuan korang juga, Lazada juga telah menghantar Suprise Box pada aku. Haaa, memang surprise sangat sebab aku sendiri pun tak tahu barang apa yang ada dalam Surprise Box. Teruja sangat oiiii..

lazada 5th anniversary sale
Klik Banner untuk shopping di web Lazada

Lazada Surprise Box


Jika sebelum ni, Lazada pernah muncul dengan Box Of Joy dan kini pula Lazada muncul kembali dengan Lazada Surprise Box yang mana box yang diterima lebih besar dari Box Of Joy yang pernah aku terima sebelum ni. Fuhh.. Memang teruja habis la bila tahu Lazada bagi box lagi pada kali ni. Terima kasih Lazada.




Korang mesti nak tahu kan barang apa yang ada dalam box ni. Haaaa. Jeng jeng. Surprise... Aku pun surprise tau bila tengok barang-barang yang ada dalam box ni.




Taraaaa. Ni dia barang yang aku dapat dari Lazada Surprise Box. Barangan yang aku dapat kali ni memang kena dengan jiwa aku sebab kebanyakannya adalah barang-barang wanita. Perghh. Memang best laaa. Ada sling bag, BB Cushion Maybeline, barangan daria Bonia, Levis, NYX dan lain-lain lagi. 

Korang juga boleh dapatkan semua tersebut di laman web Lazada Malaysia dan pastinya harga istimewa menanti korang yang membuat pembelian melalui web Lazada Malaysia ni. Aku sendiri pun dah naik juling mata tengok diskaun yang di tawarkan. Hahahaha..

Lazada 5th Anniversary Sale

Bersempena dengan ulangtahun Lazada yang ke-5, rangkaian online shopping terbesar ini bakal mengadakan jualan murah untuk korang yang setia bersama Lazada. Best kan? Lazada menawarkan diskaun sehingga 90% untuk setiap barangan yang terdapat di laman web Lazada seperti barangan aksesori wanita dan lelaki, barangan bayi, barangan kecantikan, elektronik, alatan rumah, barangan dapur dan banyak lagi. 

Lazada 5th Anniversary sale ni akan berlangsung bermula 22 ehingga 24 Mac 2017 bermakna ianya berlangsung selama 2 hari sahaja. Jadi, korang yang memang suka sangat shopping kat Lazada tu tidak boleh lepaskan peluang keemasan ini. 



Jom terjah laman web Lazada Malaysia sekarang. Nanti aku akan ceritakan apa barangan yang paling istimewa bagi aku dalam Lazada Surprise Box tu ya. babai..


Artikel Terkait

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
Mastura Din
AUTHOR
March 21, 2017 at 4:54 AM delete

wah bestnye.. kite memang suke shopping kt Lazada pn sbb takde kos pos..jimat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Reply
avatar
Shesyira As
AUTHOR
March 21, 2017 at 1:18 PM delete

seronoknya dapat surprise box. hadiah best best pulak tu T.t

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
March 23, 2017 at 11:34 AM delete

macam-macam ada tu..best !

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon