Pelbagai Pilihan Barangan Kecantikan Di E-Store Tony Moly

11:41:00 PM
Perempuan dan barangan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Sekarang ni terdapat pelbagai barangan kecantikan di pasaran. Pilih je nak beli yang mana. Macam aku sekarang ni memang suka sangat kumpul barangan kecantikan lebih-lebih barangan komestik. Sampaikan dah tak muat bakul alat make up aku. Terbaru aku sudah pun menambah barangan kosmetik dari Tony Moly. Mungkin korang baru pertama kali mendengarnya kan? Haaa, meh aku nak perkenalkan kat korang. Terdapat pelbagai pilihan barangan kecantikan yang boleh korang pilih di E-Store Tony Moly. Ada produk penjagaan kulit muka, rambut serta barangan kosmetik. 

Pelbagai Pilihan Barangan Kecantikan Di E-Store Tony Moly

Pelbagai Pilihan Barangan Kecantikan Di E-Store Tony Moly


Aku memang penggemar barangan kosmetik. Kalau boleh memang aku nak cukup lengkap barang make up aku seperti blusher, foundation, lipstik, eyeshadow dan banyak lagi lah. Jadi, memang kena lah dengan aku bila Tony Moly memperkenalkan barang make up pada aku. Memang aku suka sangat la. Kalau korang nak tahu, produk dari Tony Moly ni adalah keluaran dari Korea dan ianya boleh dipercayai. Memang rasa teruja sangat bila dapat guna produk dari Korea. Boleh feeling artis Korea sekejap. Hahaha.. Nak tahu produk apa yang aku dapat dari Tony Moly ni? Tengok gambar di bawah. Jeng jeng jeng...



Taraaaa. Best kan? Ada set Bcdation Double Serum Cushion, Liptone Get It Tint Trio dan 2 Cheektone Single Blusher. Sememangnya semua tu menjadi kesukaan aku. Boleh la kan touch up sikit-sikit bila nak pergi kerja. Takde la muka tu asyik kusam dan tidak bermaya je. Kena la sentiasa tampil ceria. Nak buat kerja senang hati. Betul tak? Meh aku perkenalkan satu persatu produk ni yer.

Liptone Get It Tint Trio


Jangan sangka kecil-kecil camni tidaak mampu menjadikan bibir kita menawan tau. Bau dia wangi dan bila kita pakai di bibir akan rasa sejuk.  Kalau korang nak tahu, Liptone ni akan terus mekar dibibir walaupun selepas kita makan atau minum. Masih melekat lagi warna merah tu kat bibir tu. Memang gojezz sangat guna Liptone Get It Tint Trio ni. Korang boleh dapatkannya dengan harga RM59.90 di SINI



Cheektone Single Blusher


Comelkan blusher ni? Memang comel pun. Kecil dan mudah dibawa. Masukkan je dalam beg korang tu. Tak payah susah-susah nak bawak beg make up bagai. Apa yang bestnya bila Cheektone Single Blusher ni, warnanya tidak kelihatan over pada wajah kita. Jadi bila pakai tu wajah akan nampak lebih ayu. Korang boleh dapatkan Cheektone Single Blusher ni dengan harga RM42.90 di SINI.

 


Bcdation Double Serum Cushion


Nak wajah kelihatan flawless? Pakai Bcdation Double Serum Cushion ni boleh menjadikan wajah korang flawless macam artis Korea. Hihihi. Memang best. Wajah akan kelihatan lebih putih dan licin. Hanya ratakan pada sekitar wajah dan lebihkan sedikit pada permukaan wajah yang mempunyai masalah. Korang boleh dapatkannya dengan harga RM139.90 di SINI



Selain set penjagaan wajah, korang boleh juga dapatkan set penjagaan body di E-Store Tony Moly. Ada pelbagai jenis produk penjagaan tubuh yang boleh korang pilih. 



Bagi korang yang berminat untuk mendapatkan produk dari Tony Moly ni, boleh layari laman berikut:

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
Inani Hazwani
AUTHOR
April 18, 2017 at 10:49 AM delete

Okay nak pergi tengok sekejap. Hehehe

Reply
avatar
Shesyira As
AUTHOR
April 18, 2017 at 11:07 AM delete

bestnya banyak pilihan smua comel2

Reply
avatar
aRzMoHa
AUTHOR
April 21, 2017 at 10:30 PM delete

mudah la sekarang ni kan dunia dah berubah beli online ja

Reply
avatar
Fieza Sani
AUTHOR
April 26, 2017 at 8:53 AM delete

Bestnya..sama la akak pun, suka menda2 kecantikan ni..walaupun rupa tak baper nak lawa sangat..haha..yang penting bila keluar, muka ada kaler2..nampak berseri sikit...idok la kusam manjang..hehe

Reply
avatar
AimNub Haris
AUTHOR
May 8, 2017 at 5:00 AM delete

woww..! rambang mata dibuatnya.. huhuhuu.. :p

...

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon