Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

9:40:00 PM

Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!


Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.



SELAMAT BERSEGMEN

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
June 15, 2017 at 4:27 PM delete

Asslaamualaikum

Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0176141393

Nama:
Alamat:
Nombor phone:

Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Reply
avatar
david tan
AUTHOR
January 19, 2018 at 1:26 PM delete

waw… tambahkan semangat yah dalam menyebarkan ayat-ayat Allah dalam blog mu… tentang semangat ,,, biar tambah semangat nih yang baca free to visit

Reply
avatar
david tan
AUTHOR
January 23, 2018 at 1:03 PM delete

so inspirational , many things i learn from ur website
free to visit

Reply
avatar

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :) EmoticonEmoticon