Monday, May 8, 2017

Smoothie Foundation 8 in 1 Dari Koreal Cosmetics Melembapkan Kulit Muka

Muka glowing? Impian setiap wanita masa kini. Nampak cantik, kulit muka licin bebas dari parut-parut jerawat yang bermaharajalela di muka. Dari jauh orang dah nampak kelibat kita dengan muka yang cantik. Haa gitu. Over pulak aku ni. Hahaha. Penjagaan wajah amat penting kalau korang teringin kelihatan cantik setiap masa. Jadi, pemilihan foundation yang terbaik tu amatlah penting juga ye. Kalau korang tanya aku, apakah foundation yang terbaik? Pastinya aku akan cadangkan pada korang Koreal Cosmetics Smoothie Foundation yang mana ianya merupakan foundation 8 in 1 yang boleh menjadikan kulit muka lembap dan licin. Apa lagi yang menarik tentang Koreal Cosmetics Smoothie Foundation ni? Aku akan cerita pada korang. 



Koreal Cosmetics Smoothie Foundation 8 in 1 Menjadikan Muka Lebih Glowing


Koreal Cosmetics Smoothie Foundation ini mengandungi 8 in 1 kandungan seperti Vit C, Vit E, Triple Stemcell, Shining , SPF 35, Salmon collagen, Titanium Dioxide, Dimethicone yang mampu menjadikan wajah kelihatan licin dan berseri. Foundation ini juga dapat menahan peluh pada muka dan ianya tahan lama apabila dipakai. 

Kelebihan Menggunakan Koreal Smoothie Cosmetics Foundation


Antara kelebihan menggunakan Koreal Smoothie Cosmetics Foundation ialah:

→ Kesan dapat dilihat seawal 7 hari penggunaan
→ Berkesan mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah
→ Menjadikan wajah kelihatan awet muda
→ Wajah kelihatan cerah berseri
→ Kurang berminyak
→ Tahan peluh



Cara penggunaan


Picitkan sedikit Koreal Cosmetics SmoothieFoundation di hujung jari anda, letakan sedikit-sedikit di seluruh muka anda dan leher untuk memberikan kelembapan pada kulit serta agar kulit kelihatan licin dan lebih berseri.


Testimoni Pengguna


Aku ni bukan la jenis suka make up. Tapi benda wajib yang akan aku guna ialah foundation. Jadi, setelah diperkenalkan dengan Koreal Cosmetics Smoothie Foundation ni memang aku puas hati sangat.  Bila kita pakai kulit akan rasa lebih lembap dan sejuk. Ia juga dapat mengurangkan masalah minyak pada wajah aku ni. Yang penting foundation ni memang tak nampak bercapuk bila pakai. Ini aku tunjukkan pada korang beberapa testimoni dari pengguna yang sudah menggunakan produk ini.







Untuk pengetahuan korang juga, Smoothie Foundation 8 dalam 1 daripada Koreal Cosmetics ini akan on air untuk iklan radio @ Best FM radio pada 8/5-14/5  & 22/5-28/5. Malahan ia juga akan on air di TV Alhijrah Talkshow B'frenz pada 30/5, Selasa jam 12-1pm.

Harga Smoothie Foundation ini ialah RM87. Jika korang berminat untuk dapat produk ini atau ingin mengetahui lebih lanjut, boleh hubungi talian berikut:

Hotline: 019-2565008







11 komen

Koreal? Ingat korea..wah bestnya zatie dpt pondesen...

cantiknya kesan dia pada kulit.

Macam best je... Boleh try ni.... Nak glowing jugak

Kak Sue pun nak cuba lah nanti.. ehehe..

bagus betul foundation ni, boleh hilangkan bintik2 hitam selepas 7 hari...fuhhh, macam menarik ni..nak cari!

cantiknya botol,macam besttt je leh try ni.

first time tngokkk. mcm best je nii..

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon