Saturday, June 17, 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Hai korang. Lama dah tak join giveaway. Jadi hari ni nak merajinkan diri untuk join giveaway dari blog Solehah Shamsuddin. Jom korang join Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia





Klik banner untuk join giveaway



Username SG Shop : zatiesuhaide
Id Blog : Izzati Suhaide
Facebook : Izzati Suhaide
Instagram : @zatiesuhaide


Jom korang sama-sama meriahkan giveaway ini. Mana tahu ada rezeki kan. Bai..






6 komen

gd luck sis... insyaaAllah da rezeki nanti

Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA. Nanti check semula syarat-syarat ye :)

Assalamualaikum,
singgah blogwalking dari GA yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

Singgah

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

Singgah blogwalking. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)
EmoticonEmoticon