Ada apa dengan Traveloka di KL2017

by - 9:16:00 PM

Sekarang demam sukan Sea KL2017. Semestinya rakyat Malaysia tidak akan melepaskan peluang untuk menonton acara besar-besaran ini secara live seterusnya memberikan sokongan untuk atlet Malaysia. Apa yang aku nak ceritakan pada korang adalah sempena Sea Games KL2017 ni, Traveloka merupakan salah satu sponsor dan official Online Travel partner untuk KL2017. Jadi, apa yang menariknya dengan Traveloka di KL2017 ni? Aku akan ceritakan pada korang tentang tawaran menarik dari Traveloka sempena Sea Games KL2017.

Ada apa dengan Traveloka di KL2017

Ada apa dengan Traveloka di KL2017?

Bersempena dengan Sea Games KL2017, Traveloka telah membuka satu booth di Bukit Jalil.  Apa yang menariknya buat korang yang berkungjung ke booth traveloka ni, korang boleh menyertai peraduan-peraduan yang dianjurkan di Booth Traveloka dan berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik yang berjumlah RM200 000. Lumayan sungguh hadiah yang ditawarkan. Jadi, korang yang berkunjung ke sana jangan lupa untuk singgah ke booth traveloka.

Buat korang yang mungkin tidak berkesempatan untuk ke Bukit Jalil menonton secara live, korang juga boleh menonton acara Sea Games KL2017 ini melalui live streaming di Traveloka Livestream page di travelokakl2017.com.my. Sambil layan livestream tu, korang boleh menyertai peraduan yang disediakan di Livestream page.

Traveloka juga mengadakan promosi besar-besaran sempena KL2017 ini. Pastinya diskaun menarik menanti korang. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Untuk promosi hebat dari Traveloka ini, korang boleh check di  www.traveloka.com/en-my/promotion/hello-malaysia untuk melihat senarai tawaran yang disediakan.Menarikkan tawaran yang ditawarkan oleh Traveloka sempena KL2017 ini? Jangan lupa untuk menikmati tawaran yang disediakan dan berkunjung ke booth Traveloka di Bukit Jalil sempena Sea Games KL2017. Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.traveloka.com/en-my/

You May Also Like

10 komen

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)