Safi Youth Gold Membantu Masalah Dagu Berlapis

by - 7:16:00 PM

Assalamualaikum. Masalah dagu berlapis ni sangat lah merisaukan bagi kaum perempuan. Bila dagu dah mula berlapis, automatik orang akan nampak kita semakin meningkat usia. Jadi, Zati jumpa produk terbaru dari Safi yang mana Safi Youth Gold Membantu Masalah Dagu Berlapis. Safi kini hadir dengan rangkaian baharu antipenuaan dan menganjal dengan formulasi dipertingkatkan dari Safi Rania Gold.
Safi Youth Gold Membantu Masalah Dagu Berlapis

Safi adalah jenama penjagaan kulit Halal No.1 di Malaysia. Produk Safi sentiasa memperkenalkan teknologi baharu yang disokong oleh pakar klinikal dan saintifik yang sentiasa meningkatkan imej jenama dan kelayakan dalam kalangan pengguna.

Safi baru-baru ini telah melancarkan rangkaian Safi Youth Gold, iaitu produk anti-penuaan yang mengangkat rangkaian penjagaan kulit yang dahulunya dikenali Safi Rania Gold. Rangkaian baharu ini bertujuan untuk menarik pengguna dalam kategori yang mencari penjagaan kulit anti-penuaan. Safi Youth Gold diformulasi yang lebih baik dan disediakan pembungkusan yang lebih menarik pada harga yang berpatutan tanpa mengorbankan keberkesanan produk.

Selaras dengan keperluan pengguna semasa, Safi Youth Gold memperkenalkan dua item terkini yang boleh membantu mengurangkan masalah penuaan kulit seperti dagu berlapis dan kulit kendur yang berpotensi mengurangkan keyakinan terhadap wanita moden masa kini.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum dan Lifting 24K Serum Cleanser boleh mengurangkan dagu berlapis dalam masa 15 minit sahaja supaya anda kelihatan lebih muda dan berseri.


Antara kelebihan menggunakan Safi Rania Gold ;

✔️Menegangkan kulit
✔️Meningkatkan keanjalan
✔️Mengurangkan garis halus & kedutan
✔️Meningkatkan kelembapan kulit
✔️Melindungi kulit dari pengoksidaan
✔️Meningkatkan kehalusan kulit
✔️Memperbaiki kulit rosak

Jom miliki Safi Rania Gold anda sekarang dengan hanya RM59.00 sahaja. Ia boleh didapati di semua cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada.


You May Also Like

0 komen

Hai.. Terima kasih sudi baca entry saya. Sudi-sudikanlah juga untuk komen yerr. Komen yang baik-baik dan murni-murni je tau.. Semoga Allah merahmati anda. Amiiin.. Terima Kasih.. :)